Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Crveni vragovi' nisu iskoristili priliku: Ispustili su bodove u 97.

'Crveni vragovi'  nisu iskoristili priliku: Ispustili su bodove u 97.

Nogometaši Manchester Uniteda propustili su priliku probiti se na treće mjesto engleskog prvenstva nakon što su u posljednjem susretu 35. kola na Old Traffordu odigrali 2-2 protiv Southamptona

VIDEO

'Crveni vragovi' bi pobjedom preskočili Leicester City i Chelsea, probivši se na treću poziciju, no Southampton je izvukao bod golom u šestoj minuti sudačke nadoknade. Imali su priliku Solskjaerovi izabranici napraviti veliku stvar u nastavku prvenstva, ali nisu uspjeli. Završilo je remijem 2-2 na Old Traffordu.

Premier League - Manchester United v Southampton

Gosti su poveli u 12. minuti golom Stuarta Armstronga, no United se brzo vratio s dva gola. Izjednačio je Marcus Rashford u 20. minuti, a tri minute kasnije Anthony Martial je okrenuo rezultat u korist domaćina. I sve je izgledalo kao da će United nastaviti s dominacijom te možda i podebljati vodstvo.

Premier League - Manchester United v Southampton

U nastavku susreta to se nije dogodilo jer treći gol nikako da uđe u mrežu McCarthyja. Umjesto toga u posljednjim trenucima Michael Obafemi je zabio za 2-2 i veliki šok na Old Traffordu. U posljednja četiri kola vodit će se prava borba za mjesta koja vode u grupnu fazu Lige prvaka.

Manchester United v Southampton - Premier League - Old Trafford

ManU je ostao na petom mjestu sa 59 bodova koliko ima i Leicester City na stepenici više. Chelsea ima 60, a na prve dvije pozicije su Liverpool sa 93 i Manchester City sa 72 boda.

United u posljednja tri kola gostuje kod Crystal Palacea, dočekuje West Ham pa gostuje kod Leicestera i upravo bi ta utakmica u 38. kolu 26. srpnja mogla odlučiti putnika u Ligu prvaka. Leicester ima domaću utakmicu sa Sheffieldom pa gostovanje kod Tottenhama prije toga.

Solskjaerova momčad pretrpan raspored ovo ljeto jer će usred borbe za Ligu prvaka igrati polufinale FA kupa protiv Chelseaja, možda i finale, a onda je očekuje završnica Europske lige i uzvratni meč s austrijskim LASK-om u osmini finala 5. kolovoza. To bi morala biti formalnost jer "vragovi" imaju 5-0 iz prve utakmice, a u borbi za polufinale čekat će ih bolji iz meča Bašakšehira i Kopenhagena (1-0).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub