Obavijesti

Sport

Komentari 30

Nova briljantna izvedba Zrinke Ljutić! U Slovačkoj do najboljeg rezultata u veleslalomu...

Nova briljantna izvedba Zrinke Ljutić! U Slovačkoj do najboljeg rezultata u veleslalomu...

Fantastična hrvatska skijašica osvojila je četvrto mjesto u veleslalomu u slovačkoj Jasni, što joj je najbolji rezultat u ovoj disciplini. Pobijedila je sjajna Sara Hector

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić ostvarila je rezultat karijere, zauzevši četvrto mjesto u veleslalomu kojeg su skijašice u subotu vozile za Svjetski kup u Jasni, dok je pobjeda pripala Šveđanki Sari Hector.   

Pokretanje videa...

Levi drugi slalom izjave 02:39

Hector je imala najbolje vrijeme prve i druge vožnje i na kraju je slavila s vremenom 2:17.80, druga je sa 1,52 sekunde zaostatka bila vodeća u ukupnom poretku Amerikanka Mikaela Shiffrin, a treća Novozelanđanka Alice Robinson sa 2,71 sekunde sporijim vremenom. Ljutić je zauzela četvrto mjesto kao nakon prve vožnje sa 4,33 sekunde zaostatka.  

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO JE ZRINKA NAPISALA MARINU ČILIĆU?

THE CANADIAN PRESS 2023-12-03

U poretku skijašica u veleslalomu prva je Švicarka Lara Gut Behrami sa 485 bodova, druga je Talijanka Federica Brignone koja također nije završila prvu vožnju sa 460 bodova, a treća Shiffrin sa 429 bodova. Ljutić je osma sa 177 bodova.  Shiffrin vodi u ukupnom poretku skijašica sa 1.129 bodova, druga je Petra Vlhova koja je danas teško pala u prvoj vožnji sa 802 boda,  a treća Brignone sa 787 bodova. Ljutić je 16. sa 258 bodova. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
HECTOR SLAVILA

Čudesna utrka Sare Hector koja je imala ogromnu prednost nad Shiffrin i osvojila prvo mjesto. Nažalost, Zrinka Ljutić ostala je na korak od postolja, ali četvrto mjesto je fantastičan rezultat, ujedno njezin i najbolji plasman u veleslalomu. Zaostala je 4.33 sekunde za Hector koja je ušla u cilj s vremenom 2:17.80. Mikaela Shiffrin je bila drugoplasirana, a iza nje Alice Robinson s Novog Zelanda. 

JOŠ SAMO JEDNA SKIJAŠICA

Mikaela Shiffrin ušla je u cilj kao prva! Imala je čak sekundi i 19 stotinki prednosti nad Robinson. Ostala je još samo Sara Hector. Zrinka je trenutačno treća. 

JOŠ DVIJE SKIJAŠICE

Nažalost, Alice Robinson iskoristila je veliku prednost iz prve vožnje u odnosu na Zrinku i preuzela prvo mjesto s prednošću od sekunde i 61 stotinku. Ostale su još Shiffrin i Hector.

ZRINKA JE PRVA!

Idemooooooooooooo! Zrinka Ljutić je u cilj ušla kao prva s vremenom 2:22.13! Bit će to najbolji rezultat u veleslalomu, a nadamo se i postolje! Ostale su još tri skijašice. 

ZRINKA NA STAZI

Zrinka Ljutić je na redu. Sretno, Zrinka!

Komentari 30