Obavijesti

Sport

Komentari 31

Budimir zabio i Realu! Benzema promašio dva penala u osam minuta, ali titula je jako blizu

Budimir zabio i Realu! Benzema promašio dva penala u osam minuta, ali titula je jako blizu

Real je u 33. kolu slavio u Pamploni kod Osasune (3-1). Sjajnu utakmicu odigrao je Ante Budimir koji je zabio petu utakmicu zaredom, a još jedan gol mu je poništen. Golman Benzemi obranio dva penala

VIDEO

Na početku sezone napao ga je korona virus pa su se okomile i ozljede. Nikako nije mogao uhvatiti formu i pokazati o kakvom sjajnom napadaču se radi.  Utakmica po utakmica, minuta po minuta, ušao je u ritam i krenulo je neumoljivo trpanje suparničkih mreža. Pa nije bez razloga najskuplji transfer u povijesti Osasune. 

Pokretanje videa...

SP u Kataru VIDEO

Čudesni Ante Budimir (30) zabio je i petu utakmicu zaredom i to protiv budućeg prvaka. Real Madrid slavio je na gostovanju kod Osasune 3-1 u 33. kolu La Lige te došao na koračić od naslova. 

Madriđani su poveli već u 12. minuti golom Alabe na teškom gostovanju u Pamploni, ali samo minutu kasnije Ante Budimir je izjednačio za Osasunu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
LaLiga - Osasuna v Real Madrid

Avila je prošao po desnoj strani poput brzog vlaka i opalio po lopti. Izgledalo je kao udarac, ali ispalo je kao idealan ubačaj za hrvatskog napadača koji je bio sam na prvoj stativi i loptu je bez problema pospremio u praznu mrežu. Na prvu sasvim jednostavan i lagan gol, ali treba imati taj urođeni golgeterski instinkt i njuh naći se u takvoj poziciji. A Ante to ima. Utrpao je i drugi gol gostima, ali on je poništen zbog zaleđa. 

Gol pogledajte OVDJE

Budimir se mučio tijekom cijele sezone, ali u posljednjih pet utakmica pokazao je o kakvom sjajnom igraču je riječ. Njuh za gol kakav malo tko ima od naših napadača. Zabijao je u pobjedi nad Levanteom, u porazu od Betisa pa onda donosio pobjede protiv Alavesa i Valencije. Sada je probio Courtoisa. No, njegova Osasuna ipak nije izdržala. Asensio je zabio krajem prvog dijela za 2-1, a Karim Benzema je u drugom poluvremenu promašio dva penala! Gađao je donji desni kut, ali oba puta ga je Herrera pročitao. Za 3-1 je u samoj završnici pogodio Lucas. 

La Liga Santander - Atletico Madrid v Osasuna

Osasuna je prošle sezone otkupila hrvatskog napadača za rekordnih osam milijuna eura. Prvo je boravio na posudbi iz Mallorce i oduševio. Zabio je 12 komada, bio je strah i trepet za suparničke obrane, ali ove sezone samo pehovi. Zbog ozljede i korona virusa odigrao je 23 utakmice. Kada bi i ušao u formu, opet bi ga nešto izbacilo iz ritma. Na svu sreću, riješio se tih pošasti.

Otkako su ga zaobišle ozljede i čim je ušao u ritam, igra sve bolje. Ove sezone utrpao je sedam golova u La Ligi i od toga pet u posljednje četiri utakmice. Zaista je u fantastičnoj formi, a nadamo se da ćemo ga u takvim izdanjima gledati i u hrvatskom dresu. 

Tražimo klasičnog napadača otkako se umirovio Mario Mandžukić, prizivamo ga i žalimo se kako nema pravog golgetera, a Zlatku Daliću je možda odgovor pred nosom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu