Obavijesti

Sport

Komentari 60

Čudesni Hernandez bombom u 91. spasio Milan prvog poraza!

Čudesni Hernandez bombom u 91. spasio Milan prvog poraza!

Milan je gubio 2-0, a onda se ukazao Theo Hernandez! Prvo je zabio za izjednačenje, a onda i za remi u zadnjim trenucima utakmice te spasio 'rossonere' prvog poraza u Serie A ove sezone

VIDEO

Nogometaši Milana su u posljednjim trenucima utakmice 11. kola protiv Parme na svojem San Siru spasili stvar i na koncu odigrali neriješeno 2-2. Parma je vodila i 2-0, a golove odluke zabio je Theo Hernandez od kojih posljednji u prvoj minuti sudačke nadoknade! Gol je pao nakon promašaja našeg Ante Rebića.

POGLEDAJTE VIDEO: Ibra ide helikopterom na trening

Pokretanje videa...

Zlatan helikopterom na trening 01:30

Igrao je Milan bolje u prvom dijelu, stvorio niz šansi, Calhanoglu je čak dva puta pogodio stativu, ali je Parma prva došla u vodstvo nakon briljantne minijature Gervinha. Promiješao je obranu 'rossonera' i poslao odličnu povratnu loptu na Hernanija, koji je neobranjivo poslao loptu pored Donnarumme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Serie A - AC Milan v Parma

Nastavio je Milan pritiskati, Ante Rebić nekoliko puta je sjajno iskreirao šanse svojim suigračima, ali sreća je bila na strani gostiju. Lopta jednostavno nije htjela u gol pa čak ni kada je Castillejo zabio za izjednačenje - VAR je poništio gol zbog zaleđa.

Serie A - AC Milan v Parma

Stefano Pioli napravio je dvije zamjene na poluvremenu. Izvadio je Castilleja i Brahima Diaza, a uveo norvešku senzaciju Jensa Petera Haugea i Rafaela Leaa, ali uslijedio je novi šok. Samo 11 minuta u drugom dijelu i Parma je povela s golemih 2-0.

Sjajan ubačaj Hernanija glavom je završio Kurtić i to nakon što je povikao Corneliusu da ju pusti. Danac je poslušao sugestiju i nije ni probao skočiti pa je bh. reprezentativac imao otvorenu priliku koju je znao iskoristiti.

Serie A - AC Milan v Parma

Calhanoglu je malo prije gola i treći put na susretu pogodio stativu, a Milan se ekspresno vratio u igru samo dvije minute kasnije (58.). Turčin je poslao sjajan ubačaj iz kornera, a najviši u skoku za 2-1 bio je Theo Hernandez.

Serie A - AC Milan v Parma

I upravo je lijevi bek 'rossonera' bio današnji junak nakon što je u 91. minuti spasio Milan prvog poraza u sezoni! Calabria je poslao sjajnu povratnu loptu na Rebića, hrvatski reprezentativac pucao je jako po podu, ali golman mu je obranio pokušaj. Lopta se odbila točno na nogu Hernandeza, koji je odapeo bombu u suprotni kut i postavio konačnih 2-2.

Milan je tako ostao neporažen i s 27 bodova i dalje drži prvo mjesto Serie A. Drugi je Inter, treći Napoli, a četvrti Juventus.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu