Sport

Komentari 149

Čudesni Vugrinec s dva gola i asistencijom srušio je 'lokose'!

Čudesni Vugrinec s dva gola i asistencijom srušio je 'lokose'!

Lokomotiva je u Koprivnici protiv Slaven Belupa vodila 2-0 na poluvremenu. Onda je u igru ušao Davor Vugrinec. Asistirao je za prvi gol i potom zabio dva za pobjedu...

Poštujem Vugrineca, ali nisam ga htio praviti budalom. Zato sam mu rekao da više ne računam na njega. Vrijeme je za mlađe, pričao je trener Slaven Belupa, Ivan Katalinić, prije dva mjeseca.

U međuvremenu, Katalinić je dobio otkaz, a na klupu je stigao Mladen Frančić

I odmah napravio prvi potez.

- Vuga? Pa naravno da ću ga vratiti u momčad. On je legenda i mora imati mjesto u momčadi - rekao je Frančić.

Lokomotiva je nakon 45 minuta vodila 2-0 u Koprivnici. A onda je Frančić rekao Vugrinecu da se pripremi za ulazak. U drugom dijelu - druga priča. 

Vuga je s 38 godina na leđima pokazao 15-ak i više godina mlađim igračima Lokomotive kako se igra nogomet. 

Čudesni Vugrinec zabio je dva komada i asistirao za jedan gol, a Slaven Belupo je pobijedio 3-2, iako je nakon prvih 45 minuta Lokomotiva u Koprivnici imala sve u svojim nogama.

Već nakon 16 minuta Belupo je bio u ponoru. Šitum i Bručić bili su strijelci za Lokomotivu. A onda stiže drugih 45 minuta i sjajni Davor Vugrinec. 

Prvo je Vuga asistirao za gol Deliću u 49. minuti utakmice. Potom je zabio za 2-2 deset minuta prije kraja susreta da bi točku na i stavio golom iz penala u 86. minuti.

Kakva predstava Davora Vugrineca...

- Kad vam igrač koji nije igrao pet mjeseci uđe u igru, zabije dva gola i namjesti jedan, ja mu mogu skinuti kapu. A moji igrači? Ne mogu opisati riječima koliko sam razočaran. Onako odigrati prvi dio, a u drugom moji igrači izađu na teren kao pijani milijunaši i izgube... Morat će se moji igrači itekako zamisliti. Neće na ovom ostati - rekao je razočarani trener "lokosa", Tomislav Ivković. 

Njegov kolega, Mladen Frančić, bio je presretan.

- Danas smo pokazali karakter. Rekao sam navijačima da ćemo ginuti u Koprivnici i tako je i bilo. Više smo htjeli pobjedu i to nam se na kraju vratilo - rekao je trener Belupa...

Katalinić: Davor je veliko ime i nisam ga htio praviti budalom

HNL, 12. kolo:

Najčitaniji članci