Obavijesti

Sport

Komentari 3

Čudo ga je spasilo: Golman Ajaxa doživio tešku nesreću, automobil je skroz uništen

Čudo ga je spasilo: Golman Ajaxa doživio tešku nesreću, automobil je skroz uništen

Fotografije smrskanih automobila šokirale su Kamerun. Oba automobila u potpunosti su uništena, fotografije izgledaju strašno, ali na nevjerojatnu sreću, nitko nije ozlijeđen. Andre Onana ubrzo nakon nereće pridružio se suigračima iz reprezentacije

Golman Ajaxa Andre Onana (25) u ponedjeljak se uputio u Kamerun na reprezentativno okupljanje, ali na putu prema glavnom gradu Yaoundeu sudjelovao je u prometnoj nesreći s drugim automobilom.

Fotografije smrskanih automobila šokirale su Kamerun. Oba automobila u potpunosti su uništena, fotografije izgledaju strašno, ali na nevjerojatnu sreću, nitko nije ozlijeđen. Obzirom kako izgledaju automobili, samo čudo ih je spasilo. Iz kamerunske reprezentacije objavili su kako se Onana osjeća dobro i vrlo brzo nakon prometne pridružio se zabrinutim suigračima. 

Još nije poznato kako je došlo do nesreće, a na videozapisima koji su se pojavili na Twitteru, vidljivo je kako Onana razgovara s drugim sudionicima nesreće što daje do znanja kako su svi živi i zdravi.

Onana je jedan od najboljih igrača svoje reprezentacije koja će se u ožujku protiv Alžira u dokvalifikacijama boriti za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Inače, golman Ajaxa krajem prošle godine vratio se na travnjak nakon što je izbivao gotovo devet mjeseci zbog pada na doping testu.

Liverpool v Ajax - UEFA Champions League - Group D - Anfield

Bio je pozitivan na furosemid, supstancu koja u teoriji poboljšava fizičku izvedbu u sportu. Nije se osjećao dobro pa je uzeo tabletu koju je liječnik pripisao njegovoj supruzi. Na njegovu žalost, ta tableta sadržavala je zabranjeni furosemid. Uefa je utvrdila kako nije uzeo tabletu kako bi s namjerom poboljšao svoje sposobnosti, ali upozorili su ga da mora paziti što unosi u svoje tijelo pa je dobio suspenziju od devet mjeseci.

Africa Cup of Nations - Third Place Playoff Match - Burkina Faso v Cameroon

Prije pada na doping testu bio je jedan od najboljih golmana na svijetu, a ni zbog suspenzije nije pala njegova popularnost. Na ljeto mu istječe ugovor s Ajaxom, a gotovo sigurno odlazi u Inter kao slobodan igrač.