Obavijesti

Sport

Komentari 17

Zenit kao Barca! Prvu izgubio 4-0, a kod kuće pobijedio 8-1

Zenit kao Barca! Prvu izgubio  4-0, a kod kuće pobijedio 8-1
1

Dinamo iz Minska u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige slavio je protiv Zenita 4-0. Rusi su u uzvratu priredili pravo malo čudo u stilu Barcelone, slavili su 8-1 nakon produžetaka i prošli dalje

VIDEO

Neviđen pothvat izveo je Zenit , u stilu Barcelone protiv PSG-a nadoknadio je 0:4 iz prve utakmice 3. pretkola Europske lige.

U Minsku ga je Dinamo šokirao s 4:0, da bi večeras u St. Peterburgu Zenit u 72. minuti imao 2:0 i igrača manje jer iskljulen je Paredes (on i Noboa prethodno su zabili golove). Ali je Artem Dzjuba u 75. i 79. zabio za 4:0 i produžetke.

Drama se nastavila kad je Jahaja u 99. zabio za 4:1, ali Zenit se i iz toga izvukao. Driussi je u 109. pogodio za 5:1, a Dzjuba iz penala u 115. za 6:1 i prolazak! Do kraja je i Dinamo ostao s igračem manje, a Mak je u 120. iz još jednog penala pogodio za 7:1, pa ubrzo potom iz igre i za konačnih i nestvarnih 8:1!

Nino Galović igrao je 120 minuta, a Dino Trebotić zamijenjen je u 72. za Dinamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Besiktas se izvukao u 90. minuti i prošao LASK na gol u gostima. Nakon 1:0 u Istanbulu, Besiktas je gubio kod LASK-a 2:0 nakon 68 minuta, ali je Alvaro Negredo pogodio u 90. za prolaz. Domagoj Vida ostao je na klupi.

Atalanta je pobjedom 2:0 u Bergamu potvrdila 4:1 iz Izraela protiv Hapoela iz Haife, zabili su Zapata u 71. i Cornelius u 90. na Pašalićevu (igrao cijeli susret) asistenciju.

Zvuči nevjerojatno, ali ruska Ufa u 90. se minuti izvukla da ne uđe u produžetke u - Luksemburgu!

Naime, nakon mršavih 2:1 kod kuće protiv Progresa (koji je lani u 1. pretkolu EL izbacio Glasgow Rangers), Luksembruržani su taj zaostatak stigli, u 72. minuti zabili za 2:1, ali je Ivan Paurević u 90. slomio njihova srca i odveo Ruse u playoff.

Neviđen potop doživio je Sturm koji je s 0:7 ispao od ciparskog AEK-a iz Larnace! Nakon 2:0 u Grazu, Ciprani su kod kuće natrpali Austrijance s 5:0, uz tri gola Tričkovskog, dok je kod gostiju Slovenac Sandi Lovrić dobio crveni u 59. minuti, a Hrvat Dario Marešić igrao je cijeli susret.

Olimpija - koju sada vodi Aleksandar Linta jer Bišćanov nasljednik Stolica vrlo je bezo dobio otkaz - je razbila finskog prvaka HJK, nakon 3:0 u Ljubljani, s 4:1 i u Helsinkiju! Dino Štiglec igrao je cijeli susret, a Mostarac Tomislav Tomić sat vremena za slovenskog prvaka.

Leipzig je prošao Universitateu nakon 3:1 u Njemačkoj i današnjeg remija 1:1 u Rumunjskoj. Renato Kelić igrao je 90, a Ivan Martić 73 minute za Rumunje.

Sevilla je u Litvu donijela mršavih 1:0, ali je u Vilniusu razbila Žalgiris s 5:0. Nolito i Pablo Sarabia zabili su po dva, a Arana jedan.

APOEL je s 3:1 u Nikoziji svladao Hapoel iz Beer Shebe nakon 2:2 u Izraelu, a Makabi je u Tel Avivu s 2:1 svladao Pjunik nakon 0:0 u Armeniji, te čeka pobjednika sudara Rijeke i Sarpsborga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub