Obavijesti

Sport

Komentari 0

Čudo malih Zadrana: U finalu srušili Jug i osvojili prvenstvo!

Čudo malih Zadrana: U finalu srušili Jug i  osvojili prvenstvo!

Presretan sam, puno mi znači ova nagrada. Međutim, ovo nije samo moja nagrada, ovo je nagrada za cijeli klub, kazao je mladi Ante Donđivić, koji je osvojio nagradu za najboljeg igrača prvenstva

VIDEO

Talentirane vaterpoliste VK Zadar 1952 upoznali smo još prije dvije godine. Tada su u uzrastu do 12 godina na putu do naslova senzacionalno rušili Mladost, Jug i Primorje.

Ista ta generacija dvije godine je starija i iskusnija, sada nastupaju u kadetima, ali zato su još jači i još bolji. Sada su i u toj kategoriji pomeli konkurenciju. 

Zadarska djeca su u finalu pobijedila Jug 15-8, a na završnici u Splitu imali su briljantnih šest pobjeda. Redom su sređivali Jadran, Medveščak, Primorje, Solaris, POŠK. Nitko im nije mogao parirati pa čak ni Jug. 

VK Zadar je u finalu predvodio Bartol Košta sa šest golova, a četiri gola dodao je Ante Donđivić. Upravo on je dobio nagradu za najboljeg igrača prvenstva, a isto priznanje dobio je i prije dvije godine kada je njegova momčad osvojila prvenstvu u kategoriji do 12 godina. Zadar očito ima nebrušenog dijamanta koji bi jednom u budućnosti mogao dominirati i u reprezentaciji.

- Presretan sam, puno mi znači ova nagrada. Međutim, ovo nije samo moja nagrada, ovo je nagrada za cijeli klub. Hvala mojim trenerima Radetiću i Jovančeviću te mojim suigračima. Da nije bilo njih, ne bi bilo niti ove nagrade - kazao je skromni Ante, piše Sport023.

Ovo je očito tek početak ove sjajne generacije. Naravno, obzirom na njihov nevjerojatan talent i marljiv rad pod budnim oko trenera Ive Radetića, ovaj naslov nije nikakvo iznenađenje, ali ne pobjeđuje se svaki dan Jug, apsolutni vladar hrvatskog vaterpola i pojam za ovaj sport u našoj domovini. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom