Obavijesti

Sport

Komentari 11

Čudo u Detroitu: Packersi i "Zdravo Marijo" za pobjedu

Čudo u Detroitu: Packersi i "Zdravo Marijo" za pobjedu
6

Detroit je vodio protiv Green Baya 20-0, a na kraju je izgubio 23-27 nakon jedne od najluđih završnica u povijesti američkog nogometa. Gostima je prošao "Hail Mary"

VIDEO

Detroit Lionsi i Green Bay Packersi odigrali su utakmicu za pamćenje koja je završila uspješnim "Hail Maryjem". Detroit je vodio protiv Green Baya 20-0, a na kraju je izgubio 23-27 nakon jedne od najluđih završnica u povijesti američkog nogometa.

- Mislio sam da će pogoditi krov - rekao je branič Packersa B.J. Raji nakon nevjerojatnog dodavanja Aarona Rodgersa u posljednjoj akciji na utakmici

Bacio je Aaron "Hail Mary" (Zdravo Marijo). Radi se o dodavanju očajnika i rijetko kada uspije u američkom nogometu. No kad uspije, onda je spektakularno.

- Ovo nas podsjeća zašto volimo sport. Živimo za ovakve dane i vjerujemo u čuda - rekao je Aaron Rodgers nakon nevjerojatne utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Kako je nastao naziv "Hail Mary"

Dallas Cowboysi i Minnesota Vikingsi igrali su tri dana uoči Nove godine 1975. godine. Dodavač Dallasa Roger Staubach bacio je dugačko dodavanje za pobjedu svoje momčadi, a nakon utakmice je rekao kako je to uspio.

- Bacio sam, zatvorio oči i izmolio "Zdravo Marijo".

I tako je nastao "Hail Mary".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića