Obavijesti

Sport

Komentari 8

Čupiću iskočilo desno rame, a Sulić mora pauzirati dva tjedna

Čupiću iskočilo desno rame, a Sulić mora pauzirati dva tjedna
1

Renato Sulić ima upalu vene na podlaktici i mora mirovati dva tjedna te je upitan za SP u Švedskoj. Slična pauza čeka i Ivana Čupića kojem je pak iskočilo desno rame

VIDEO

Samo da se ovi koji su na popisu ne ozljede i bit ćemo ponovno jaki. Imamo širinu kao nikada dosad, razmišljali su u stručnom stožeru naše rukometne reprezentacije prije samo nekoliko dana. Poučeni prijašnjim iskustvima s brojnih priprema za velika natjecanja u svakom razgovoru, na svakom treningu, pa čak i prilikom šetnje gradom vjerojatno su se molili da se netko od ključnih igrača ne ozlijedi.

No molitve ni ovaj put nisu uslišene. Samo 14 dana prije početka SP-a u Švedskoj najednom su postala upitna dva važna igrača. Povratnik u reprezentaciju i jedan od najboljih pivota svijeta Renato Sulić praktički je otpao za početak prvenstva. Renato mora mirovati dva tjedna zbog upale vene na podlaktici. 

- S tom upalom je došao na pripreme. Fizički dio priprema obavio je maksimalno, no zbog te upale nije u stanju igrati kontakt igru. Zasad su mu specijalisti preporučili mirovanje, a za dva tjedna ćemo vidjeti što i kako dalje - rekao je za Sportske novosti liječnik reprezentacije Mladen MIškulin.

Šteta, jer tandem Vori - Sulić trebao je biti naša najveća snaga na ovom prvenstvu. Igor je posljednjih godina sigurno najbolji pivot na svijetu, a Sulićeve igre u Veszpremu i motiv da se u dresu reprezentacije vrati na veliku scenu bile su garancija da će crta biti naše najjače oružje.

- Ne znači da se Renato neće oporaviti i priključiti nam se. Uostalom, on je na popisu i može uskočiti u svakom trenutku. Na crti nam ostaju Vori, Musa i Marić, no jasno da bismo voljeli da je i Sulić tu i da se što prije vrati - rekao je izbornik Goluža koji se tako suočio s prvim problemom na ovim pripremama. 

Sulića, dakle, gotovo sigurno nema na početku SP-a, a put u Švedsku upitan je i za Ivana Čupića. Desno krilo hrvatske reprezentacije sinoć je igralo utakmicu za svoj Löwen, zabio je dva gola i završio na klupi s ledom na desnom ramenu.

- Protivnički igrač me gurnuo kod jednog skoka s krila i rame je iskočilo. Vratili smo ga odmah, stavili led, a koje su točno posljedice vidjet ćemo danas nakon magnetske rezonance. Ako nije ništa puklo, pauza je desetak dana, a ako je nešto 'otišlo', možda čak i operacija - priča Čupić koji se tek ekspresno oporavio od operacije koljena. Otpadne li Čupić, uz ranije ozlijeđenog Horvata, u Švedsku ćemo otputovati samo s jednim iskusnim desnim krilom. Vedran Zrnić je u velikoj formi, a ne bude li Ivan mogao, priključit će mu se ili Matulić ili Lelić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu