Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Bus u snijegu! Saračević i cure izgurali su zvijer od 15 tona...

Igračice rukometnog kluba Podravka Vegeta našle su se u ledenoj avanturi nakon što je autobus s kojim putuju prema Rumunjskoj zapao u snijegu. Problem? Ništa što par cura ne može riješiti...

Foto: ScreenShot
24 komentara

Rukometašice Podravke zapale su u snijegu na putu prema Rumunjskoj, ali nije to problem koji desetak složnih i snažnih djevojki ne može riješiti!

POGLEDAJTE VIDEO:

Podravka se zaputila na dugi put prema Brașovu na međunarodni turnir koji počinje 18. prosinca, ali zbog velike količine snijega koja je napadala i neočišćenih cesta, autobus s kojim putuju rukometašice zapao je u snijegu.

Trener Zlatko Saračević odgrtao je snijeg ispod kotača, a igračice su zajedničkim snagama uz pomoćni stožera uspjele izgurati autobus koji teži 15 tona!

Nakon večere naše su cure umjesto večernjeg treninga morale pomoći našim vozačima da nastavimo put. Trener Zlatko Saračević odgrtao je snijeg dok su cure zajedno sa stožerom punom snagom izgurale iz snijega 15 tona težak autobus. Snažne naše djevojke odlično su odradile ovaj zadatak, a ovo je jedna od ledenih avantura koja će nam ostati u sjećanju.

Objavljuje Rukometni klub Podravka Vegeta u Subota, 15. prosinca 2018.

- Nakon večere naše su cure umjesto večernjeg treninga morale pomoći našim vozačima da nastavimo put. Trener Zlatko Saračević odgrtao je snijeg dok su cure zajedno sa stožerom punom snagom izgurale iz snijega 15 tona težak autobus. Snažne naše djevojke odlično su odradile ovaj zadatak, a ovo je jedna od ledenih avantura koja će nam ostati u sjećanju - stoji u objavi na Facebooku RK Podravke uz video nezaboravne avanture.

Ma kome još trebaju muškarci! Svaka čast, cure...

Naši partneri pišu
Message