Obavijesti

Sport

Komentari 1

Curry opet posipao magiju, sjajni Babo zabio 20 koševa

Curry opet posipao magiju, sjajni Babo zabio 20 koševa

Nevjerojatan preokret ostvarila je momčad Golden State Warriorsa u zadnjih 15 minuta utakmice ostvarivši 52 koša te su u konačnici slavili rezultatom 115-105

VIDEO

Golden State Warriorsi su u 33. minuti dvoboja protiv Los Angeles Clippersa gubili 63-85, a onda su u preostalih 15 minuta ubacili 52 koša, primili samo 20 i na kraju slavili sa 115-105.

POGLEDAJTE VIDEO: Zubac Clipperse uči hrvatski

Pokretanje videa...

Zubac Clipperse uči hrvatski 01:27

Ovakav kolaps Clippersa nije novost. Momčad se na sličan način raspala i u prošlogodišnjem doigravanju, kad je protiv Denvera ispustila vodstvo 3-1 u seriji, također propuštajući velike prednosti. Warriorsi su u zadnjih 3:15 minuta treće četvrtine napravili 18-2 i u zadnju četvrtinu ušli sa samo šest koševa zaostatka.

Clippersi su bili u igri za pobjedu sve do posljednje tri pol minute u koje su ušli s dva poena zaostatka (103-105), ali je domaća momčad u tri minute nanizala deset poena i zacementirala pobjedu.

Clipperse je 'pokopao' Stephen Curry s 38 koševa i 11 asistencija, a kapetan Warriorsa je pogodio devet od 14 pokušaja za tricu. Andrew Wiggins je postigao 16, a Eric Paschall 12 poena za pobjednike.

Kod gostiju su najbolji bili Paul George s 25 i Kawhi Leonard s 24 koša. Ivica Zubac je za 17 minuta postigao samo dva koša uz četiri skoka, jednu blokadu i tri izgubljene lopte.

NBA: Los Angeles Clippers at Golden State Warriors

Aktualni prvaci iz Los Angelesa su teže od očekivanog došli do domaće pobjede (117-115) protiv Chicago Bullsa koji su 4.7 sekundi prije kraja imali mogući šut za pobjedu, ali je Zach LaVine promašio dalekometnu 'dvicu' i ostao na 38 koševa i šest asistencija.

Lakerse je predvodio LeBron James s 28 poena, sedam skokova i sedam asistencija. U izostanku Anthonyja Davisa iskazao se Montrezl Harrell sa 17 koševa i 14 skokova. Dennis Schröder je također ubacio 17 poena.

Lakersi su s učinkom 7-3 i zahvaljujući porazima Clippersa i Phoenixa ostali sami na vrhu Zapadne konferencije. Sunsi su treći poraz u sezoni doživjeli na gostovanju u Detroitu, gdje su domaći Pistonsi slavili sa 110-105 u produžetku, iako su gosti u prvom poluvremenu izgradili prednost od čak 23 koša. 

Devin Booker je na kraju osnovnog dijela utakmice imao šut za pobjedu, ali je promašio. Pistonse je do druge pobjede u sezoni predvodio Jerami Grant s 31 košem i deset skokova, čime je izjednačio učinak karijere. Blake Griffin je imao 16 poena, 12 skokova i pet asistencija.

NBA: Phoenix Suns at Denver Nuggets

Devin Booker je za Sunse ubacio 23 koša, a DeAndre Ayton je spojio 14 poena i 12 skokova. Dario Šarić je završio dvoboj s 12 koševa i šest skokova, ali i četiri izgubljene lopte, dok je Chris Paul ubacio 11 poena uz devet asistencija i sedam skokova.

Veliku pobjedu (113-118) ostvarila je Utah na gostovanju u Milwaukeeju ostvarivši klupski rekord od 25 ubačenih trica. Bojan Bogdanović je s 20 koševa bio treći strijelac gostiju, a pogodio je četiri trice iz deset pokušaja. Najbolji strijelac Jazza bio je Donovan Mitchell s 32 poena, a Royce O'Neale je svih 18 koševa postigao gađajući trice 6/8. Po pet trica ubacili su Jordan Clarkson (26 koševa) i Mike Conley (17 poena).

NBA: Minnesota Timberwolves at Utah Jazz

Giannis Antetokounmpo je ubacio 35 koševa uz osam skokova, a Khris Middleton dodao je 31 poen uz 10 skokova za Milwaukee koji je doživio prvi domaći poraz u novoj sezoni.

Najuvjerljiviju pobjedu večeri ostvarili su Rocketsi koji su u Houstonu sa 132-90 nadigrali Orlando. Christian Wood se vratio u momčad i bio najbolji kod domaćina s 22 koša i 15 skokova. James Harden je završio dvoboj s 15 poena i 13 asistencija, a 15 koševa su ubacili i P. J. Tucker te Ben McLemore. Goste je predvodio Nikola Vučević s 22 koša i 12 skokova.

Užas u NBA-u: Zubac gledao u šoku krvavog Kawhija na podu
Užas u NBA-u: Zubac gledao u šoku krvavog Kawhija na podu

Boston je u svom TD Gardenu svladao Washington sa 116-107, a pobjedu su Celticsi osigurali već u prvom poluvremenu (66-47). Domaće je do pobjede predvodio Jayson Tatum s 32 koša, a Jaylen Brown je spojio 27 poena i 13 skokova. Bradley Beal je s 41 košem bio najbolji strijelac Washingtona u sedmom ovosezonskom porazu Wizardsa.

Niz od tri uzastopna poraza, a čak pet na domaćem parketu, prekinuo je Memphis pobjedom 115-110 protiv gostujućeg Brooklyna koji je oslabljen neigranjem Kevina Duranta i Kyrieja Irvinga. Dillon Brooks je predvodio domaću momčad s 24 poena, a Brandon Clarke je ubacio 21 koš. Najbolji strijelac večeri bio je igrač Netsa Caris LeVert s 43 poena ubacivši prvi put u karijeri sedam trica.

Drugu uzastopnu pobjedu ostvarili su Charlotte Hornetsi koji su sa 118-110 slavili u New Orleansu. Gordon Hayward je s 26 koševa predvodio šestoricu gostujućih igrača s dvoznamenkastim učinkom. Miles Bridges je dodao 20, a Devonte' Graham 17 poena. U dvoboju braće Ball, novak Hornetsa LaMelo je s 12 koševa i 10 skokova nadigrao Lonza koji je za Pelicanse ubacio samo pet koševa uz tri asistencije. Zion Williamson je s 26 koševa bio najbolji kod domaćih.

NBA: Oklahoma City Thunder at New York Knicks

Gostujuće pobjede su ostvarili i košarkaši Oklahoma Cityja u New Yorku (101-89) te Raptorsi u Sacramentu (144-123).

Shai Gilgeous-Alexander je s 25 poena i 10 skokova bio najbolji kod Thundera, dok je Hamidou Diallo kao igrač s klupe ubacio 23 koša uz 11 skokova. Julius Randle je 18 poena, 12 skokova i sedam asistencija bio najbolji kod Knicksa.

Raptorsi su niz od tri poraza prekinuli ubacivši čak 144 koša u Sacramentu. Fred VanVleet je postigao 34 poena, Chris Boucher je završio dvoboj s 23 koša i 10 skokova, a Norman Powell je ubacio 22 poena. De'Aaron Fox je za Kingse postigao 23, a Harrison Barnes 21 koš.

(tt)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu