Obavijesti

Sport

Komentari 1

Cvitanović poslije poraza: 'Sva četiri gola smo im mi poklonili'

Cvitanović poslije poraza: 'Sva četiri gola smo im mi poklonili'
1

Sva četiri gola plod su naših individualnih grešaka. I rekao sam igračima odmah poslije utakmice da se tako ne može igrati Liga prvaka. Nama nitko ništa nije poklonio, rekao je trener Mario Cvitanović

VIDEO

Mlade nade Dinama poražene su od Seville u dvoboju 3. kola juniorske Lige prvaka. Dinamo je dominirao travnjakom, ali i kobno griješio. Sevilla je takve poklone jednostavno koristila, pa na kraju slavila 4:2...

- Teško mi je nakon ovakve utakmice biti realan, pa poslije poraza od 4:2 reći da smo mi bili bolji. Ali, ne mogu se oteti dojmu da smo bili bolja momčad, imal više opasnih situacija, pa i bolje prigode. Čak bih rekao da smo mi demonstrirali španjolski stil nogometa, a Sevilla je igrala nekakav drugačiji nogomet - rekao je poslije utakmice Mario Cvitanović, pa dodao:

- Sva četiri gola plod su naših individualnih grešaka. I rekao sam igračima odmah poslije utakmice da se tako ne može igrati Liga prvaka. Nama nitko ništa nije poklonio, ne smijemo niti mi nekome pokloniti četiri gola. I misliti da ćemo momčadi kao što je Sevilla zabiti pet komada. No, ponosam sam, dečki su ostavili srce i dušu na terenu. Pokazali smo znanje, želju i kvalitetu, ali ove su pogreške bile neoprostive.

Dinamovci opet pogađali okvir gola, Božić zabio dva, ali Sevilla je pobijedila

Nikola Moro bio je jedan od boljih igrača Dinama, mladi je veznjak sjajno asistirao za drugi pogodak Božića.

- Najgore mi je što vjerujem da smo odigrali stvarno dobru utakmicu. Ali, radili smo prevelike, kobne greške u obrani. Ne znam, Sevilla je iz svake ozbiljnije situacije zabila gol, mi smo pak puno promašivali. A dva puta pogađali i okvir gola - rekao je Nikola Moro, pa nastavio:

- Stvarno smo dominirali većim dijelom utakmice, ali opet ponavljam previše smo griješili. Sevilla je to kažnjavala. Ništa, sada moramo maksimalno trenirati dalje, čekati nove utakmice. Ništa još nije gotovo, iza nas su tek tri kola. Do kraja skupine još možemo biti prvi, ali možemo biti i zadnji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba