Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Ne bacajte topovske udare, moglo je i neko dijete stradati'

'Ne bacajte topovske udare, moglo je i neko dijete stradati'
1

U zadnjoj prvenstvenoj utakmici s publikom ove sezone Hajduk dočekuje Osijek, a trener Zoran Vulić najavljuje borbu za sva tri boda, jer se želi što prije priključiti vrhu ljestvice...

VIDEO

Nakon devet turbulentnih kola Hajduk je na šestom mjestu ljestvice HNL-a, s deset bodova zaostatka za vodećim Dinamom. Prvi dio prvenstva obilježen je brojnim problemima, odlascima igrača i trenera Kopića, ali i stabilizacijom momčadi nakon što je Zoran Vulić ponovno sjeo na klupu. Dvije prvenstvene, jedna kup pobjeda prethodile su derbiju s Dinamom, koji je završio neodlučenim ishodom, ali i neprihvatljivim incidentom zbog kojeg je Hajduk kažnjen sa čak četiri domaće utakmice bez gledatelja. Hajduk je pod Vulićem neporažen, no nakon Osijeka ga čeka serija teških utakmica, u kojoj neće imati pomoć publike, i to Rijeka, Inter, Slaven Belupo i Istra, ako Disciplinski sudac ne ublaži svoju odluku, Hajduk će bez gledatelja na Poljudu igrati sve do proljeća. 

- Nije lako igrati bez publike, da smo Barcelona ne bi nam bilo lako, ali što je tu je. Treba reći da svi suosjećamo sa ovim što se dogodilo, s nastradalim vatrogascem, a ja apeliram na našu publiku koja je najbolja na svijetu da se ubuduće suzdrži od topovskih udara, moglo je neko dijete uzeti tu napravu i nastradati - rekao je Vulić i nastavio o Osijeku: 

- Osijek je dobra momčad, koja igra dobar nogomet, ali protivnik mora osjetiti da igra na Poljudu. Nas interesiraju samo sva tri boda, i učinit ćemo sve da do njih dođemo. Znamo kakva je njihova igra, ali ako mi budemo pravi, kao što smo bili protiv Dinama, uz još 20 posto bolju igru prema naprijed, to će biti dobro - kazao je Vulić, koji je na pitanje o visokom porazu Hajduka u Osijeku od 4-1 kazao: 

- Što je bilo, bilo je. Osijek nas je u toj utakmici istukao, a naš je golman Duka slomio ruku.

Hajduk će u derbi bez Jurića, a Osijek bez Bočkaja. 

- Bočkaj igra u reprezentativnoj formi, ali oni imaju kvalitetnu momčad i bez njega. Pripremali su se da budu uz bok Dinamu, ali ponavljam, mi igramo na Poljudu, i da dođe Manchester United, mi se nećemo zamarati time. Uskoro će reprezentativna stanka, bit će malo vremena za rad. Od kad sam došao svaka je utakmica bila malo finale. Svaka nam je pobjeda važna. Znamo što želimo i nadam se da ćemo nakon nedjelje otići na produženi odmor svi zadovoljni.

Osvrnuo se Vulić i na činjenicu da će Hajduku dva puta za redom, u dva derbija na Poljudu suditi Ivan Bebek

- Bebek je dobar sudac, najgore je da ja kao trener razmišljam tko nam sudi. On je profesionalac i nadam se da će se na terenu ponašati tako što će suditi ono što vidi, a ne što mu netko drugi kaže.

Hajduk je daleko od vrha ljestvice, no predsjednik Huljaj je kazao kako je Europa imperativ.

- Daleko smo mi još od europskih mjesta. Ako mi ne pobijedimo, ništa nam ne znači što je recimo Lokomotiva izgubila. Igramo u Splitu, učinit ćemo sve da utakmicu pobijedimo - zaključio je Vulić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja