Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dala otkaz na poslu i posvetila se MMA-u: Sara u novoj borbi

Dala otkaz na poslu i posvetila se MMA-u: Sara u novoj borbi
1

Nakon što je prošle godine izgubila u Italiji, Sara Luzar Smajić pridružila se jednom od najjačih MMA timova u Europi, UFD-u iz Düsseldorfa. Sad ju čeka nova profesionalna MMA borba

VIDEO

U travnju prošle godine Sara Luzar Smajić je na bodove izgubila borbu od Talijanke Angelice Vezzoli. Nakon toga preselila se u Düsseldorf i u potpunosti se posvetila slobodnoj borbi. Sad ju čeka prvi profesionalni nastup nakon što je napustila Zagreb, a treći u karijeri.

Pokretanje videa...

02:00

U subotu ju očekuje borba na priredbi promocije Fair FC u Bochumu, a toliko se posvetila sportskoj karijeri da je dala otkaz na poslu u Hrvatskoj i otišla put Njemačke. Borit će se protiv Kelig Pinson iz Belgije koja ima profesionalni omjer 1-1, a amaterski 5-2. 

- Znam da je srčana i preferira borbu na nogama, a to mi se sviđa jer i sama sam takva. Nadam se da ćemo gledateljima pružiti uzbudljivu i zanimljivu borbu - rekla je Sara za Fightsite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U pripremi za novu borbu pomoao joj je i Antun Račić kojeg čeka nastup na nadolazećoj KSW-ovoj priredbi u Areni Zagreb.

- Osim kolegice koja se također priprema za borbu, pomogli su mi dečki koji se bore u lakšim divizijama, među kojima je jedan od najboljih naš Antun Račić. Tu su naravno i Ivan Hippolyte kao glavni trener te kickboxing legenda Hesdy Gerges koji mi je tu i tamo uskočio s fokuserima. Mogu reći da su pripreme prošle jako dobro, imala sam pomoć uistinu velikih imena i pravih profesionalaca - objasnila je Smajić.

Prošla četiri mjeseca trenirala je u jednom od najboljih MMA timova u Europi, UFD-u iz Düsseldorfa, a oni su tu da joj pomognu na usponu prema vrhu slobobne borbe. I za nju se brine poznati hrvatski menadžer Ivan Dijaković.

- Borci koji su na jednom visokom nivou i koji imaju velike rezultate poštuju me i gledaju jednako kao sve druge borce. Vjerojatno da je to zbog toga što cijene ono što vide, a to su moje ambicije i trud koji ulažem na svakom treningu - završila je Sara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub