Obavijesti

Sport

Komentari 76

Modrić Englezima: Vaša nas je bahatost motivirala na SP-u...

Modrić Englezima: Vaša nas je bahatost motivirala na SP-u...
6

Sistem Lige nacija nije loš. Možda nam je i prerano došla ta utakmica protiv Španjolske. Želimo isprati gorak okus tog teškog poraza, rekao je kapetan Hrvatske Luka Modrić uoči susreta protiv Engleske

VIDEO

Nakon neugodnog poraza od Španjolske u prvom kolu Lige nacija, pred Vatrenima je popravni ispit protiv Engleske. Hrvatska će "tri lava" dočekati na praznoj Rujevic spreman da ispere gorak okus teškog 6-0 poraza protiv Španjolske.

Dalić objavio sastav: Pivarić i Jedvaj igraju protiv Engleske
Dalić objavio sastav: Pivarić i Jedvaj igraju protiv Engleske

Pred novinarima je utakmicu u Rijeci najavio kapetan Luka Modrić.

Nedavno ste igrali protiv Engleske, kakvu utakmicu očekujete sutra?

- Očekuje nas vrlo važna utakmica. Želimo isprati gorak okus od zadnje utakmice protiv Španjolaca. Vidjet ćemo koliko je Engleska napredovala. Većina igrača je tu, neki su novi. Očekuje nas teška utakmica u ambijentu na koji nitko nije navikao. Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti dobar rezultat. Bit će teško bez navijača, no moramo se priviknuti na to - započeo je Modrić konferenciju.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:13

Engleske novinare je zanimalo što su točno Vatreni mislili na to da su Englezi omalovažavali hrvatske igrače.

Tu nisam mislio na igrače, nego na novinare i komentatore. Tu smo shvatili da ne cijene hrvatsku te nas je to jako motiviralo. To što nas nisu respektirali i nisu cijenili što radimo. To se nije odnosilo na igrače, nego na njihovo okruženje. 

Slažeš li se da je Liga nacija kao prijateljska utakmica?

Svatko ima svoje mišljenje. Kad igramo slabe utakmice, zašto igramo slabe. Po meni je ovo dobro, ovo je ono što je izbornik htio. Ovo je meni ok, no nakon Mundijala nam je ovo sve prebrzo došlo, no po meni ovaj sistem Lige nacija nije loš. Možda nam je i prerano došla ta utakmica protiv Španjolske. Igramo protiv velikog protivnika i volimo igrati velike utakmice.

Može li Kane u budućnosti doći na razinu Messija i Cristiana Ronalda?

Posljednjih nekoliko sezona igra jako dobro i nosi ih. Harry je već na visokoj razini i jedan od najboljih napadača u svijetu. Već je sad na velikom nivou, i zašto u budućnosti ne bi podigao taj nivo.

Kome će biti prednost igrati pred praznim tribinama?

Mislim da nitko neće imati prednost igranja pred praznim tribinama. Nismo navikli ni jedni ni drugi, mi možda malo više jer smo više puta igrali. Moramo dati sve od sebe - zaključio je Modrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju