Obavijesti

Sport

Komentari 218

Hajduk do prve pobjede u HNL-u ove sezone: Eduok junak...

Hajduk do prve pobjede u HNL-u ove sezone: Eduok junak...
5

Nakon debakla protiv Tobola, Hajduk je došao do prve pobjede u HNL-u ove sezone. Splićani su na Poljudu u trećem kolu bili bolji od Šibenika, a jedini gol zabio je Eduok

U susretu trećeg kola Prve HNL Hajduk je na stadionu Poljud pobijedio Šibenik sa 1-0 ostvarivši prvu pobjedu ove sezone, dok je Šibenik izgubio i treću utakmicu.

Hajduk je otvorio sezonu odigravši 2-2 kod Lokomotive, a potom je na Poljudu izgubio od Osijeka sa 1-2. Loše otvaranje sezone upotpunilo je i neočekivano ispadanje iz Europe od kazahstanskog Tobola.

U 3. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Sibenik

Hajduk je protiv Šibenika dominirao i imao je niz prilika, no Splićani su uspjeli zabiti samo jedan gol pasu na kraju strahovali od izjednačenja.

Pogodak vrijedan tri boda zabio je Eduok u 27. minuti. Isti igrač je nešto kasnije pogodio prečku, a Hajdukova pobjeda mogla je biti još uvjerljivija. Biuk je također pogodio prečku, a brojne šanse promašili su i Lovrencsics, Mlakar, Livaja.

U 3. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Sibenik

Večeras su na rasporedu još dvije utakmice, Dinamo i Rijeka se sastaju na stadionu Maksimir, dok će Osijek odmjeriti snage protiv Slaven Belupa.

U 3. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Sibenik

Na ljestvici vodi Lokomotiva sa sedam bodova, Osijek i Rijeka imaju po šest bodova uz utakmicu manje, a četvrta je Gorica također, sa šest bodova.

Hajduk je pobjedom skočio na peto mjesto sa četiri boda, dok je Šibenik upisao i treći poraz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1.HNL, 3. kolo 18:55 , Poljud, Split
Hajduk
Eduok 27'
1 : 0
Šibenik
Sortiranje događaja
90+6'

Kraaaaaaaaaaj. Hajduk je pobijedio Šibenik 1-0 u trećem kolu HNL-a i tako došao do prve pobjede u prvenstvu ove sezone. Jedini gol zabio je Eduok.

Splićani su se tako očito oporavili od debakla protiv Tobola. Pokazali su jako dobru igru, imali brojne šanse, dvije prečke i rezultat je mogao biti uvjerljiviji. U završnici su morali spašavati živu glavu, ali uspjeli su sačuvati broj prednosti i doći do tri boda. 

Navijači su ih nakon utakmice pozdravili pljeskom. 

90+2'

Čak šest minuta sudačke nadoknade. Može li Šibenik do boda ili Hajduk do još jednog gola?

89'

Gustafsson zatvara utakmicu. Krovinović je izašao, ušao Vušković.

85'

Šibenik je preuzeo posjed. Hajduk nije iskoristio brojne šanse, zabio je jedan gol, a gosti to sada pokušavaju kazniti i doći barem do boda. 

83'

Žuti karton za Sahitija. Tražio je penal, no Jović je, umjesto bijele točke, pokazao karton žute boje. 

Komentari 218