Obavijesti

Sport

Komentari 394

Dambrauskas do pobjede u debiju, 'bili' prekinuli crni niz

Dambrauskas do pobjede u debiju, 'bili' prekinuli crni niz
4

Hajduk je u 15. kolu pobijedio Hrvatski dragovoljac 2-0 i prekinuo niz od četiri utakmice bez pobjede. Ljubičić je zabio u 29. minuti, a konačan rezultat postavio je Sahiti.

Pod vodstvom novoga trenera Valdasa Dambrauskasa nogometaši Hajduka u susretu su 15. kola Prve HNL rutinski na Poljudu svladali posljednji Hrvatski dragovoljac sa 2-0 (1-0).

Pokretanje videa...

Prvi trening Dambrauskasa u Hajduku 02:06

Pogotke za Hajduk postigli su Marin Ljubičić (29) i Emir Sahiti (67).

U 15. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Hrvatski dragovoljac

Tijekom čitavog susreta igralo se praktički samo na polovici terena koja je propadala gostima, a Hajduk je terensku nadmoć materijalizirao u 29. minuti kada se Biuk izborio za prostor za ubačaj s lijeve strane kojega je Ljubičić glavom u padu s četiri metra sproveo u mrežu.

U 15. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Hrvatski dragovoljac

Susret je rezultatski riješen u 67. minuti kada su Sahiti i Livaja odigrali dvostruko proigravanje nakon kojega je Sahiti dobio loptu u kaznenom prostoru, njegov udarac pogodio je blok Vulikića i prevario Šubarića.

U 15. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Hrvatski dragovoljac

Četvrti Hajduk sada ima 24 boda, tri manje od Dinama i Rijeke, a tri više od Lokomotive, dok je Hrvatski dragovoljac na dnu sa sedam bodova, tri manje od devetog Slavena Belupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Prva HNL, 15. KOLO 17.05 , Poljud, Split
Hajduk
Ljubičić 29', Sahiti 67'
2 : 0
H. Dragovoljac
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraj utakmice na Poljudu. Hajduk je poprilično dominantno stigao do pobjede protiv Hrvatskog dragovoljca i tako prekinuo niz od četiri utakmice bez pobjede. Već od samog početka bilo je jasno da će ovo biti jednosmjerna ulica.

Domaćini su poveli u 29. minuti golom Ljubičića, a konačan rezultat u 67. minuti postavio je Sahiti. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, no novi trener Valdas Dambrauskas može biti zadovoljan debijem na klupi Hajduka. 

90'

Opet je Marko Livaja zabio, ali opet nakon zaleđa. Ovaj put je bilo očigledno. 

88'

I jedni i drugi čekaju kraj utakmice. Pobjednik je još odavno odlučen pa je Dambrauskas odlučio dati priliku još nekim igračima. Izašli su Melnjak i Biuk, a ušli Čolina i Brkljača. 

84'

Tri promjene napravio je Mladina. Ušli su Turković, Vuco i Vego, a izašli Majstorović, Roca i Mamić. 

77'

Utakmica se skroz primirila. Dragovoljac se skroz povukao i ne izgleda kao da ima namjeru napasti. Hajduk kontrolira posjed, kao što je slučaj bio cijelu utakmicu. 

Komentari 394