Obavijesti

Sport

Komentari 16

Danac napustio klub u kojem je zaprosio curu: Otišao je rivalu

Danac napustio klub u kojem je zaprosio curu: Otišao je rivalu
8

Larsen je među "lavovima" već pet godina, i njihov je najbitniji lijevi vanjski. No, iako je igrajući za njih zaručio svoju djevojku i postao prava zvijezda, na ljeto odlazi u redove Flensburga...

VIDEO

Mads Mensah Larsen (28), danski rukometaš koji igra na poziciji lijevog vanjskog i to, uz reprezentaciju, za njemačkog giganta Rhein Neckar Löwen, odlazi u nove pobjede. Aktualni svjetski prvak potpisao je ugovor s jednim od najvećih rivala njegovih "lavova" - Flensburgom. 

Mensah je među "lavovima" već pet godina, a trenutno je njihov najbitniji igrač na poziciji lijevog vanjskog. Ilija Abutović i Philipp Ahouansou nisu se pokazali jednako efikasni kao on koji je ove sezone u 13 utakmica zabio 24 gola. 

Dva puta je s "lavovima" osvajao Bundesligu, dok je Superkupov pehar dizao čak tri puta, a onaj Njemačkog rukometnog kupa jednom. Ugovor ondje mu ističe na ljeto 2020.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim po uspješnoj karijeri, Larsen je poznat i po prošnji djevojke nakon utakmice u izravnom prijenosu Sky Sporta na samom terenu. Nakon isteka vremena igre, uzeo je mikrofon i pozvao svoju djevojku da dođe na parket. Kleknuo je pred nju i stavio joj prsten na ruku uz ovacije 7000 gledatelja u SAP Areni pa je prvenstvena pobjeda RN Löwena protiv Lemga (28-21) postala još slađa.

Rhine-Neckar Lions - THW Kiel Rhine-Neckar Lions - THW Kiel
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...