Obavijesti

Sport

Komentari 35

Dani Olmo: Transfer me ne zanima, u Dinamu sam sretan

Dani Olmo: Transfer me ne zanima, u Dinamu sam sretan

Dinamo? Zadovoljan sam i na individualnoj i na kolektivnoj razini. Dobra smo skupina ne samo igrača, već i ljudi. Dobro se slažemo na terenu i izvan terena, a to se vidi u igri, kaže Dani Olmo

VIDEO

Ne žalim što sam iz Barcelone otišao u Dinamo. Ponavljam, bila je to najteža odluka koju sam donio jer je to značilo napustiti jedan od najboljih klubova na svijetu, ali sada sam sretan, rekao je Dani Olmo u razgovoru za Sport.es.

Mladi Španjolac i jedan od najboljih igrača Dinama ove sezone odmara u rodnoj Terrassi.

Pokretanje videa...

00:39

- Iskoristim ove slobodne dane da vidim obitelj i prijatelje, da djedovima i bakama ispričam što se događa tijekom godine. Ovdje imam i dugogodišnje prijatelje, koje ne viđam mnogo, pa ovo vrijeme iskoristim da budem s njima - rekao je Olmo pa se okrenuo Dinamu i životu u Hrvatskoj.

- Dinamo? Zadovoljan sam i na individualnoj i na kolektivnoj razini. Prvi dio sezone smo odradili dobro u prvenstvu, kupu i Europi, no ostalo je još šest mjeseci u kojima moramo naporno raditi. Dobra smo skupina ne samo igrača, već i ljudi. Dobro se slažemo na terenu i izvan terena, a to se vidi u igri - kaže Olmo koji s Dinamom želi otići što dalje u Europi.

- Napraviti što je moguće više. Navijače smo probudili jer smo izborili proljeće u Europi gdje želimo što dalje. Cilj je naravno osvojiti prvenstvo i kup.

Olmo je u Dinamo stigao sa 16 godina, vrijedio je 300 tisuća eura, a sada Milan za njega nudi čak 25 milijuna eura. On o odlasku ne želi pričati, ali ne skriva da mu je želja jednoga dana se vratiti u Barcelonu.

- Barca je jedan od najboljih klubova svijeta, a tko ne bi volio nositi dres tog kluba. Ne zatvaram vrata niti Barci niti bilo kojoj drugoj momčadi. Ali transferi su posao mog agenta i oca, mene ne zanimaju ta pitanja. Usredotočen sam na ono što ovisi o meni, a to je nogomet - kaže Španjolac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti