Obavijesti

Sport

Komentari 24

Kakva predstava Ante Delije! Nokautirao je Brazilca u prvoj rundi i izborio finale turnira

Kakva predstava Ante Delije! Nokautirao je Brazilca u prvoj rundi i izborio finale turnira

Mirko Filipović stajao je pored kaveza i davao upute svojem pulenu, a Delija je fantastično odrađivao posao. Protivnik u finalu mu je stari znanac kojeg je nokautirao u travnju, evo gdje ćete moći gledati borbu

VIDEO

Toliko se spremao i čekao, a borba nije dočekala ni kraj prve runde! Slavlje na najbolji mogući način. U najavi je rekao da će mu "otkinuti glavu" i skoro pa je to i napravio.

Ponajbolji hrvatski borac Ante Delija (32, 22-5) pobijedio je Brazilca Renana Ferreiru (32, 9-4) tehničkim nokautom u prvoj rundi polufinala teškaškog turnira u PFL-u! Bila je to surova dominacija pulena Mirka Filipovića od prve do zadnje minute borbe i Delija će zasluženo drugu godinu zaredom nastupati u finalu. Pobjeda donosi milijun dolara, a Delija iz polufinala izlazi odmoran i neozlijeđen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ante Delija: ‘Za prve mečeve nisam bio plaćen, tek u Rusiji i Japanu sam nešto zaradio’ | REAKCIJA 04:13

Krenuo je silovito već od samog starta. Preuzeo je centar kaveza i vrlo brzo uspio Ferreiru dovesti uza žicu. Tamo ga je kontrolirao kraće vrijeme prije nego ga je sjajno srušio u parter.

I tu je polako počeo kraj. Mirko Filipović stajao je pored kaveza i davao upute svojem pulenu, a Delija je fantastično odrađivao posao u gornjoj poziciji na tlu, onako kako on najviše voli.

Uputio je nekoliko fantastičnih maljeva, Brazilac se branio, ali bio u velikim problemima. I kada je Dubrovčanin lansirao seriju teških 'čekića', sudac Marc Goddard nije imao izbora nego prekinuti borbu u prvoj rundi! Fantastična izvedba hrvatskog teškaša, koji je tako drugu godinu zaredom izborio finale u kojem će loviti nagradu od milijun dolara.

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ante Delija - Oli Thompson

Protivnik će mu biti stari znanac, Brazilac Matheus Scheffel, koji je u drugo polufinale upao nakon otkazivanja dva borca. Najveći favorit Rus Denis Goltsov odustao je jer nije dobio vizu, prošlogodišnjeg pobjednika Bruna Cappelozze nema zbog ozljede.

Scheffel je u drugoj poluzavršnici tehničkim nokautom u trećoj rundi zaustavio Juana Adamsa, a Delija je upravo Scheffela sjajno nokautirao u travnju u grupnoj fazi turnira.

Finale Ante Delije i Matheusa Scheffela na rasporedu je 25. studenog. Prijenos borbe moći ćete uživo pratiti na kanalima ArenaSporta.


PRATITE BORBU UŽIVO:

  • 1. RUNDA/KRAJ: Borci su se pozdravili i Delija je preuzeo sredinu ringu. Pogodio je dobar direkt nakon čega je krenuo prema naprijed pa pokušao srušiti Ferreiru. Brazilac se dobro obranio i borba se nastavila uz žicu. Mirko Filipović je uz kavez davao upute Deliji, koji je dobro koljenima pogađao unutarnju stranu Brazilčeve noge. Zatim ga je sjajno srušio u parter i preuzeo gornju poziciju. Ferreira je pokušao izvući "trokut", ali naš borac je na vrijeme prepoznao napad. Delija je držao kontrolu, ušao u puni gard i s nekoliko sjajnih udaraca, 'ground and poundom' prodrmao Ferreiru. Brazilac se pokušavao izvući, ali Delija se sjajno kretao i držao kontrolu te je od autsajdera u predviđanjima kladionica uživo preuzeo ulogu favorita. Minutu prije kraja prve runde Brazilac je bio u velikim problemima kada je Delija bacio nekoliko maljeva odozgo. I nije izdržao, fantastičnim udarcima iz gornje pozicije Delija je natjerao suca Marca Goddarda na prekid i hrvatski borac je brutalnim 'čekićima' nokautirao Ferreiru u prvoj rundi!
  • Počelo je polufinale teškaškog turnira u PFL-u! Idemo, Ante!
  • Ferreira je ušao u ring prvi, a za njim i Ante Delija. Prošlogodišnji finalist djeluje koncentrirano i spremno prirediti pravi show.
  • Slijedi nam borba Ante Delije i Renana Ferreire.
  • Završila je posljednja borba prije okršaja Delije i Ferreire. Matheus Scheffel slavio je protiv Juana Adamsa tehničkim nokautom u trećoj rundi. Upravo će Brazilac biti Delijin protivnik u finalu teškaškog turnira ako naš predstavnik pobjedi večeras. Delija je Scheffela nokautirao u travnju ove godine u grupnoj fazi.

POSLUŠAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling