Sport

Komentari 28

Derbi Dinamo - Hajduk i slavlje titule 'modrih' u novom terminu

Derbi Dinamo - Hajduk i slavlje titule 'modrih' u novom terminu

Umjesto istovremenog početka utakmica koje odlučuju o prvaku, Europi ili ispadanju, nositelj prava razdvojio je svih pet utakmica. U petak će se igrati dvije, a u subotu tri

Uoči zadnjeg kola jedne od najuzbudljivijih sezona HNL-a ostalo je još samo pitanje tko će završiti u gornjoj, a tko u donjoj polovici ljestvice. Lokomotiva na petom mjestu ima dva boda više od Gorice.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci slave naslov

S obzirom na to da je sve riješeno što se tiče pitanja koja odlučuju o prvaku, mjestima u Europu ili ispadanju, nositelj TV prava Arenasport razdvojio je vremena početka utakmica tako da se ne igraju u isto vrijeme.

Umjesto u subotu u 19 sati, "vječni derbi" između Dinama i Hajduka i proslava 23. naslova "modrih" u HNL-u tako će započeti točno u 20 sati, a prije njega isti će dan s centra krenuti Rijeka - Hrvatski dragovoljac (15 sati) i Gorica - Osijek (17.05).

Dan ranije na odmor će momčadi Istre 1961 i Slaven Belupa, čija utakmica počinje u petak 18 sati, i Lokomotiva i Šibenik, koji s centra kreću u 20.05. Sve utakmice u prijenosu su na prvom kanalu Arenasporta.

Jedino će Hajduk i Rijeka zbog finala Kupa ostati u pogonu i idući tjedan zbog finala Kupa 26. svibnja na Poljudu.

Najčitaniji članci