Obavijesti

Sport

Komentari 50

United protiv Cityja ništa-ništa, Klopp remizirao i 3. put u nizu

United protiv Cityja ništa-ništa, Klopp remizirao i 3. put u nizu
1

Bez golova i samo dva udarca prema okviru gola ponudili su United i City u derbiju grada Manchestera u desetom kolu Premiershipa te stvorili gužvu na vrhu ljestvice

VIDEO

Od utakmice koja se najavljivala kao bitka za Manchester gledatelji na Old Traffordu vidjeli su - ćorak. United i City odigrali su bez golova, ali i bez pravih šansi. Svaka je momčad uputila samo jedan udarac u okvir gola na utakmici, oba u drugom dijelu.

Domaćini su dominirali u prvom poluvremenu, ali samo glede posjeda lopte. Početkom nastavka razigrao se United pokušajima Herrere i Mate, no nije došao do gola.

Najbolju šansu promašio je Lingard pet minuta prije kraja utakmice, kad je s pet-šest metara od gola pogodio prečku. Nedugo potom Hart je obranio udarac Smallinga.

City je remijem vratio vodeću poziciju Premiershipa nakon deset kola s 22 boda, jednako koliko ima i Arsenal, ali uz bolju gol-razliku. Manchester United ostao je na četvrtoj poziciji s dva boda manje, koliko ima i Bilićev West Ham United.

Jürgen Klopp nije iskoristio ni treću sreću na klupi Liverpoola za prvu pobjedu. "Redsi" su dočekali Southampton i odigrali 1-1. Christian Benteke zabio je za vodstvo domaćina 13 minuta prije kraja, ali "sveci" su se stigli vratiti preko Sadija Manéa četiri minute prije kraja. Strijelac je u nadoknadi dobio dva žuta kartona, ali gosti su ipak izvukli remi.

Sunderland je u ranijem terminu svladao Newcastle United 3-0, a Tottenham, nakon što je primio gol kod Bournemoutha već u prvoj minuti, okrenuo na 5-1.

Premiership, 10. kolo:

  • Sunderland - Newcastle United 3-0
  • Bournemouth - Tottenham 1-5
  • Manchester United - Manchester City 0-0
  • Liverpool - Southampton 1-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara