Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Desetka' na golu i 'jedinica' u napadu do pobjede u Koprivnici

'Desetka' na golu i 'jedinica' u napadu do pobjede u Koprivnici
3

Poznato je kako Krševan Santini na vratima Intera nosi broj 10, a danas je prve minute ove sezone upisao ofenzivac Ivan Blažević koji nosi broj 1

VIDEO

Inter je u dvoboju 12. kola slavio (2:1) u Koprivnici, tako na prvenstvenoj ljestvici dostigao Slaven Belupo i zasjeo na šestu poziciju prvenstvene ljestvice. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Komnen Andrić koji je domaću mrežu tresao u 29. i 64. minuti. Jedini gol za farmaceute u 81. minuti postigao je Kendeš.

Slaven Belupo je u prvomdijelu bio mnogo bolja momčad, ali u suparničkim je redovima briljirao Krševan Santini. Iskusni vratar Intera već je u 11. minuti obranio čisti zicer. Mato Grgić je nespretno izgubio loptu pred svojim vratima, Bouadla krenuo sam prema Santiniju koji je bio uspješniji. Nizali su se dobri pokušaji prem vratima žutih, ali pogodaka nije bilo. I onda su gosti poveli u 29. minuti.

Zaprešićani su već iz prvog udarca u okvir domaćeg gola stigli do vodstva. Postonjski je ubacio iz prekida, Andrić bio najviši u skoku i glavom skrenuo loptu u mrežu. Bilo je to neobranjivo. Slaven Belupo je nastavio dominirati i prijetiti, ali domaći napadači nisu imali rješenja za sjajnog Santnija. Najbliže pogotku farmaceuti su bili u samom finišu prvog dijela, lijepo je glavom tukao Katić, a Santini upisao još jednu dojmljivu obranu.

Inter je prvi zaprijetio u nastavku, Čirjak je stigao pred domaća vrata, pa lijevom nogom tukao pored gola. Slaven Belupo je i u drugom dijelu dominirao, a Andrić u 64. minuti pogodio za 2:0. Sada su lijepo kombinirali Šarić i Blažević, a na kraju je Andrić izašao sam na Markovića i postigao drugi pogodak na ovoj utakmici. Slaven Belupo je ipak smanjio u 81. minuti. Vidović je lijepo pronašao Ivanovskog, no on slabo tuče glavom, ali lopta je stigla do Kendeša koji s pet metara lakoćom pogađa.

Strijelci: 0:1 - Andrić (29)0:2 - Andrić (64), 2:1 - Kendeš (81).

Slaven Belupo (3-4-2-1): Marković - Katić, Musa, Međimorec (od 56. Trebotić) - Goda, Vidović, Bistrović (od 65. Ivanovski), Vrljičak - Bouadla, Bogojević (od 46. Kendeš) - Pejić.

Inter (4-2-3-1): Santini - Bosec, Grgić, Komorski (od 73. Dalić), Mamić - Šarić, Postonjski - Čirjak, Rak (od 88. Haramustek), I. Blažević (od 73. Mezga) - Andrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja