Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
19 komentara

Desire Cordero: Nekad je imala Ronalda, sad navija za Lazio...

Bila je u vezi sa Francuzem Enzom Rennellom, hodala i sa Cristianom Ronaldom, a danas je u ljubavi sa Lazijevim Argentincem Joaquinom Correom. Bivša je Miss Španjolske

Foto: Desire Cordero/Instagram
19 komentara

Joaquín 'Tucu' Correa (25) argentinski je napadač rimskog Lazija. U drugom medijskom planu jer suigrač Cirom Immobile trpa bez milosti, a Lazio bez ikakve megalomanije s pravom i ozbiljno razmišlja o naslovu!

Ne ide Correi loše, šest golova u 21 Serie A utakmici posve je solidan učinak, ali u najžešći fokus medija dođe kada novi editorial snimi ili Instagram objavu lansira: Desire Cordero (26). Nekad djevojka Cristiana Ronalda (35), a danas Correina ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sin Filtros y con mucho sol de Chile 🔥🔥🔥

A post shared by Desire (@desirecordero) on

Desire danas gura svog Joaquina i Lazio prema scudettu, a svijet ju je upoznao u jesen 2014. kad je postala Miss Španjolske. Čisto slučajno su se ona i Cristiano upoznali cca. godinu kasnije pa 2016. i 2017. proveli u skladu i srasti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⏳✨ @bymannyroman #newyork #newversionmodels #bymannyroman #portrait #blackandwhite #nature #justbreathe

A post shared by Desire (@desirecordero) on

Ronaldo je danas obiteljski čovjek, savio je gnijezdo kojem njegova Georgina čuva i odgaja djecu, a Desire živi na relaciji rodna Sevilla-vječni Rim-gdje god ima posla.

NAPADAČ Nova cura u Ronaldovu nizu: Desire je bivša miss Španjolske

Nedavno je izazvala buru fotografijama u donjem rublju za kolekciju za švedski brand Beldona (video nakon prvog odlomka niste propustili?). Inače, na izboru za Miss Universe ušla je u Top 10, ali naslov nije uzela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feria de Abril 2019 ❤️ #feriadeabril #agaviñadas #sevilla

A post shared by Desire (@desirecordero) on

Desire izgleda sjajno, a izgleda da ima i slabost na nogometaše jer je prije Cristiana Ronalda bila u vezi sa Francuzom Enzom Rennellom (31) koji danas igra za grčki Xanthi, a nekad je nosio sevillskog Betisa pa tada i hodao sa gđicom Cordero.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ending up the afternoon in Madrid in this little piece of paradise 🍹🌸 @coolroomshotels #coolrooms

A post shared by Desire (@desirecordero) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸

A post shared by Desire (@desirecordero) on

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message