Obavijesti

Sport

Komentari 10

Detalji smrti Ballackova sina: 'Quad se prevrnuo i smrvio ga. Njegova baka je zvala hitnu'

Detalji smrti Ballackova sina: 'Quad se prevrnuo i smrvio ga. Njegova baka je zvala hitnu'

Mogu potvrditi da je bio sam na vozilu i da nitko drugi nije sudjelovao u nesreći. Nesreća se dogodila na imanju zvanom Vilas do Mar u Troiji i nije bila na javnoj cesti, objavili su policijski službenici

VIDEO

U četvrtak ujutro je nogometni svijet potresla vijest o smrti sina legendarnog njemačkog nogometaša Michaela Ballacka (44). Emilio (18), koji je sa svojom obitelji bio na odmoru u Portugalu, poginuo je dok je vozio quad, a portugalski mediji iznijeli su detalje nesreće.

Do strašne tragedije došlo je u četvrtak u dva u noći. Dok je njegov otac Michael roštiljao u dvorištu s Emiliovom braćom Louisom i Jordijem te s djedom Stefanom i bakom Karin, Emilio se odlučio provozati s quadom. U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom na neravnom dijelu zemlje, quad se prevrnuo i pao na njega, pišu portugalski mediji

Do nesreće je došlo u blizini obiteljske kuće u mjestu Troia, a Emiliova baka Karin vidjela je kako njezin unuk leži na cesti. Odmah je pozvala hitnu, ali nažalost, 18-godišnjaku nije bilo pomoći. Bio je sam na quadu i nitko drugi nije sudjelovao u nesreći. 

- 18-godišnjak je poginuo nakon nesreće na privatnom posjedu u Troiji. Dobili smo poziv u četvrtak u dva u noći. Nisam slobodan ulaziti u detalje o identifikaciji mrtvog čovjeka. Mogu potvrditi da je bio sam na vozilu i da nitko drugi nije sudjelovao u nesreći. Nesreća se dogodila na imanju zvanom Vilas do Mar u Troiji i nije bila na javnoj cesti. Nesreća je trenutno pod istragom i nemam više ništa za reći - kazao je Jorge Santos, glasnogovornik policije u Setubalu pod čijem je nadležnošću Troia. 

- Mladić je izgubio kontrolu, prednji kotači su se podignuli, a on je pao nazad. Vozilo se podignulo i zatim ga jako udarilo, te smrvilo - navode policijski izvori. 

Bivši igrač Chelseaja i Bayern Münchena tri sina je dobio u braku s bivšom suprugom Simone Lamb, a nikome nije jasno zašto se mladi Emilio išao vozati u sitnim noćnim satima, po mrklom mraku i nesigurnim cestama, dok se njegova obitelj družila na imanju. 

Inače, Ballacku je prošle godine dijagnosticiran tumor na leđnoj moždini i uspješno se oporavio. Obitelji je laknulo, ali nažalost, dočekala ih je još teža tragedija. Rane nikada neće zacijeliti. 

Champions League - FC Chelsea vs Bayer Leverkusen

Cijeli nogometni svijet poslao je poruke podrške Ballacku i njegovoj obitelji, a među prvima njegov bivši klub Chelsea. 

- Svi povezani s nogometnim klubom Chelsea šokirani su i tužni nakon vijesti o smrti Emilija Ballacka u mladoj dobi od 18 godina. Sve naše misli su s njegovim ocem Michaelom i njegovom obitelji u ovom tužnom trenutku - objavio je aktualni osvajač Lige prvaka. 

Emilio je nedavno završio srednju školu u Münchenu, cijeli život je bio pred njim, no nažalost, jedan mladi život je ugašen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana