Obavijesti

Sport

Komentari 55

Diletta na Kalelargi: Najljepša voditeljica dolazi u Zadar...

Diletta na Kalelargi: Najljepša voditeljica dolazi u Zadar...

Zanosna Diletta bit će ujedno i najveća zvijezda zadarskog panela na prvom izdanju Sunset Sports Media Festivalu koji počinje 9. lipnja i traje tri dana

VIDEO

Na Instagramu je prati više od osam milijuna ljudi, jedna je od najpopularnijih i najpoznatijih sportskih voditeljica, a sada će hrvatsku obalu uljepšati svojim dolaskom.

Pokretanje videa...

Diletta Leotta kao sirena 00:06

Talijanska voditeljica Diletta Leotta će gostovati u Zadru na panelu 'Women in sports'. Inspirativna predavanja, edukativni paneli i sjajna atmosfera obilježit će prvo izdanje Sunset Sports Media Festivala na kojima će pozvane gošće Giulia Diletta Leotta, Debola Adebanjo, Ughetta Ercolano, Alexa Vojvodić, Mirna Zidarić, Ivona Hemen, Zdenka Zrilić i Amanda Guerra još jednom dokazati kako svojim znanjem  mogu ravnopravno stajati “rame uz rame” svojim muškim kolegama, sportskim stručnjacima.

Ughetta Ercolano, potpredsjednica Content Southern Europe DAZN-a, globalne pretplatničke usluge za streaming videozapise sa sportskom pretplatom, koji od prošle godine po prvi put u povijesti prenosi sve utakmice Serie A, održat će predavanje na temu „Future of Serie A”. Kako se jedna od najprestižnijih svjetskih nogometnih organizacija uspjela izvući neokrznuta iz svojih najmračnijih trenutaka, i kako planiraju razvijati svoj daljnji rast u godinama koje dolaze, uz Ughettu, ispričat će nam Diletta, sportska novinarka koja od 2018. godine upravo za DAZN komentira prijenose Serie A, a ranije je prezentirala utakmice Serie B na talijanskom Sky Sportu uz Gianlucu Di Marzia i Lucu Marchegianija, piše u priopćenju organizatora.

- Svojom posvećenošću reporterskom životu, koji je usko vezan za njenu drugu ljubav – sport, Diletta inspirira mnoge žene, ali i ljude u svojoj okolini, pa je često možemo vidjeti kako profesionalno, ali i vatreno izvještava s nogometnog terena. A kako  je to biti uspješna žena u sportskom ekosustavu i koje su to prepreke koje se moraju savladati na putu do vrha doznat ćemo na predavanju  “Women in sports“ - dodaje se u priopćenju. 

Zanosna Diletta bit će ujedno i najveća zvijezda zadarskog panela koji počinje 9. lipnja i traje tri dana. Na Instagramu ju prati osam milijuna ljudi gdje objavljuje zanimljive sadržaje iz svakodnevnog života. Ugostila je brojne zvijezde, jednom joj je potpetica pukla usred prijenosa, a pokazala je i nogometne sposobnosti s mikrofonom u ruci. 

Osim toga, na njezinom profilu često se pronađu i objave kojima počasti muški dio publike. Kada nije na televiziji i radiju 105, Diletta se voli opustiti u prirodi i prošetati šumama i dolinama. (Blago se prirodi)... I u Hrvatskoj ima svoje fanove, a svi oni imat će ju priliku pobliže upoznati, a i vidjeti iz bliza. 

Atraktivna Diletta u kolovozu prošle godine je proslavila 30. rođendan. Diletta je svojevremeno bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom, a nakon prekida su je povezivali s brojnim javnim osoba, kao primjerice sa Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu. Posljednji koji je osvojio njezino srce bio je turski glumac Can Yaman, ali to je bilo kratkog vijeka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu