Obavijesti

Sport

Komentari 16

Mladi 'modri' dobili Bašakšehir i prošli dalje u juniorskoj LP-a! Sjajni Koščević zabio dva gola

Mladi 'modri' dobili Bašakšehir i prošli dalje u juniorskoj LP-a! Sjajni Koščević zabio dva gola
6

Iako su krenuli rezervirano u utakmicu, mladi nogometaši Dinama su u nastavku izdominirali Basaksehir i ne obranili, već povećali prednost iz prve utakmice (2-1) s još većom pobjedom u Turskoj

Mladi nogometaši Dinama s golom su prednosti (2-1) došli u Istanbul, a protiv Basaksehira su slavili s 'hendikepom' (1-3) i u drugoj utakmici te prošli dalje u juniorskoj Ligi prvaka! U drugom kolu Dinamo ide na pobjednika dvoboja između belgijskog Genta i švicarskog Basela. U prvoj utakmici u Belgiji Švicarci su pobijedili 1-0, a uzvrat je od 19 sati. Prvu utakmicu 'modri' bi igrali u gostima za dva tjedna, a uzvrat u zadnjem tjednu u studenome u Zagrebu.

Istanbul: Uzvratna utakmica Liga prvaka mladih Istanbul Basaksehir - GNK Dinamo

U prvih su 15 minuta izgledali kao da su se odlučili braniti te stali u dvostruki blok. No, nakon toga su se opustili i počeli sve više prijetiti golu turske momčadi. Prvu pravu priliku imao je Koščević u 24. minuti utakmice kad mu je Gec ubacio s desne strane na pet metara od gola, a napadač juniora Dinama loše je zahvatio loptu i 'dodao' golmanu Basaksehira. No, 'iskupio' se Koščević kad je iskoristio veliku grešku domaće obrane u 36. minuti i hladno poentirao na asistenciju Rimca za vodstvo u Turskoj i povećanje ukupne prednosti na 2-1.

Istanbul: Uzvratna utakmica Liga prvaka mladih Istanbul Basaksehir - GNK Dinamo

S tim se rezultatom otišlo na odmor. A u nastavak se krenulo s najboljom mogućom vijesti za Dinamo jer je u 52. minuti ponovno poentirao Koščević. Vrhunski je primio loptu na rubu šesnaesterca s desne strane i hrabro potegnuo, a lopta je završila - u golu.

Istanbul: Uzvratna utakmica Liga prvaka mladih Istanbul Basaksehir - GNK Dinamo

Dominirali su 'modri', mogli zabiti i treći gol, a onda - šok! Domaći su nogometaši dobili korner iz kojeg se u zrak vinuo Halidi i glavom pogodio u stativu te se lopta odbila u gol. Dok su Turci krenuli na sve ili ništa, mladi 'modri' čekali su priliku i dočekali je u 89. minuti! Zabio je Miljek za veliko slavlje i prolazak u daljnju fazu natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
JUNIORSKA LIGA PRVAKA 13:00 , ISTANBUL, TURSKA
Basaksehir
66' Halidi
1 : 3
Dinamo
32', 52' Koščević, 89' Miljak
Sortiranje događaja
KRAJ

Dinamo je prošao dalje!

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao četiri minute nadoknade.

89' GOL DINAMO 1-3

Dok su Turci krenuli na sve ili ništa, mladi 'modri' čekali su priliku i dočekali je u 89. minuti! Zabio je Miljek za veliko slavlje i prolazak u daljnju fazu natjecanja.

88'

Odlično 'modri' iskorištavaju svaku izgubljenu loptu turske momčadi, a vrijeme sad radi za njih. Nisu ni blizu gola Turci, a vremena je sve manje.

82'

Mogli su sad zabiti Koščević i Zahora, ali dva je puta kao pobjednik izašao domaći golman Dilmen! 

Komentari 16