Obavijesti

Sport

Komentari 90

Desetkovani Dinamo u Kupu slavio kod petoligaša iz Jarmine

Desetkovani Dinamo u Kupu slavio kod petoligaša iz Jarmine
7

'Modri' su u nogometnom prazniku u Jarmini pobijedili domaćina Borince i plasirali se u osminu finala Hrvatskog kupa. Štefulj je imao hat-trick asistencija, a Drmić je zabio dva gola

Hrvatski nogometni prvak zagrebački Dinamo plasirao se u osminu finala SuperSport Hrvatskog kupa nakon što je u susretu 1/16 finala na gostovanju u Jarmini pred 2.000 gledatelja pobijedio Borince sa 4-0.

Premda je Ante Čačić zbog brojnih izostanaka reprezentativaca, mogao računati na samo 15 igrača, "Modri" su rutinski odradili posao na gostovanju kod člana međužupanijske lige Osijek-Vinkovci, odnosno petog razreda hrvatskog nogometa.

Štefulj asistirao čak tri puta... Dinamo se samo 'zagrijao' za osam najvažnijih ispita sezone
Štefulj asistirao čak tri puta... Dinamo se samo 'zagrijao' za osam najvažnijih ispita sezone

Sve je bilo gotovo nakon 20 minuta igre i vodstva Dinama 3-0. Do kraja susreta gosti su zabili još jedan pogodak. Susret su obilježili dvostruki strijelac Josip Drmić i trostruki asistent Daniel Štefulj.

Jarmina: 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa NK Borinci - GNK Dinamo

Dinamo je pove u 11. minuti utakmice. Petar Bočjak je ubacio iz slobodnog udarca na peterac, golman Dalibor Prišćan je boksao loptu koja dolazi do Luke Ivanišeca, a on je iz prve pogodio suprotni kut.

Iduća dva gola zabio je Josip Drmić, a kod oba mu je asistirao Daniel Štefulj. U 15. minuti Štefulj je povratnom loptom uposlio Drmića, a ovaj pogodio za 2-0. Samo pet minuta kasnije bilo je 3-0, a uz istog asistenta i strijelca.

Jarmina: 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa NK Borinci - GNK Dinamo

Konačnih 4-0 postavio je Petar Bočkaj u 76. minuti, a asistent je ponovo bio Štefulj koji je uputio sjajnu loptu u sredinu. Bočkaju je odličnim lažnjakom izbacio čuvara, a potom zakucao pod gredu.

Lovro Majer na meti Barcelone i Liverpoola, a Dinamo trlja ruke
Lovro Majer na meti Barcelone i Liverpoola, a Dinamo trlja ruke

Preostali susretui 1/16 finala Kupa na rasporedu su u listopadu, a sastaju se Moslavina Kutina - Rijeka, Tehničar - Hajduk, Bistra - Lokomotiva, Papuk Orahovica - Osijek, Grobničan - Istra 1961, Dubrava Tim kabel - Gorica, Solin - Slaven Belupo, Nedelišće - Inter-Zaprešić, Jadran-Poreč - Šibenik, Bednja Beletinec - Rudeš, Primorac - Varaždin, Bjelovar  - Jaska Vinogradar, Mladost Ždralovi - Oriolik, Split - Cibalia, te Belišće - BSK.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1/16 FINALA HRVATSKOG KUPA 16:00 , JARMINA
Borinci
0 : 4
Dinamo
Ivanušec 12' Drmić 15' 19' Bočkaj 76'
Sortiranje događaja

Kraaaj. Dinamo izborio osminu finala Hrvatskog kupa. Bio je to lakši trening za hrvatskog prvaka koji je nastupio bez reprezentativaca.

87'

Ulazimo u posljednjih nekoliko minuta utakmice. Bulat je sada pokušao nečime između udarca i ubačaja što je često najteže za golmana. Ipak, imao je sreće mladi golman Borinaca jer je lopta završila preko gola.

76'

I evo ga. Nakon dugo vremena zabio je Dinao i četvrti gol. Strijelac je bio Petar Bočkaj, a asistent, pogodili ste, Danijel Štefulj.

70'

Štefulj se sada htio upisati u strijelce nakon nekoliko asistencija, no njegov udarac vanjskom fijuknuo je uz vanjski dio mreže.

61'

Zanimljivo, domaći mijenjaju golmana za posljednjih 30 minuta.

Komentari 90