Obavijesti

Sport

Komentari 109

Dinamo će dobiti ubojitog napadača: Transfermarkt već preselio Drmića na Maksimir

Dinamo će dobiti ubojitog napadača: Transfermarkt već preselio Drmića na Maksimir

Josip Drmić je za Rijeku odigrao 55 utakmica, zabio 32 gola i pokazao o kakvoj klasi je riječ. Posljednju utakmicu odigrao je u četvrtak u porazu od Hajduka u finalu Kupa. Sada će nastaviti trpati u dresu Dinama

VIDEO

Cijelu sezonu navijači Dinama zazivali su pravu devetku i killera u šesnaestercu. Bruno Petković ove sezone nije bio ni sjena sebe iz najboljih dana pa je s razlogom ispao iz reprezentacije, a Deni Jurić i Komnen Andrić očito nisu taj kalibar. Čelnici 'modrih' zasukali su rukave i spremili fantastično pojačanje za sljedeću sezone.

Pokretanje videa...

100. Jadranski derbi 00:27

Još ranije smo pisali kako je prelazak Josipa Drmića (29) u Dinamo praktički gotova stvar. S njim bi mogao i trener Rijeke Goran Tomić, ali o tom potom. Drmić je na posudbi na Rujevici do kraja sezone, ugovor s Norwichem istječe mu ovo ljeto pa je odlučio prihvatiti ponudu hrvatskog prvaka i preseliti na Maksimir.

Ova vijest trebala bi biti službena početkom srpnja, kada će ga plavi i predstaviti, a kako je sve već gotova stvar, potvrdio je i ugledni nogometni portal Transfermarkt koji je već preselio švicarskog napadača u Dinamo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Split: Stadion Poljud,  Rijeka ima vodstvo: Drmić šokirao prepuni Poljud

Drmić je u Rijeku stigao prije godinu i pol. Glavni cilj je bio preporoditi karijeru. Njemu minutaža i prilika da se vrati u staru formu, a njima igrač svjetske klase kojeg ne bi dobili u normalnim okolnostima. 

U početku se mučio, hvatao formu, a kada je krenulo, golovi su stizali kao na traci. U 55 utakmica zabio je 32 gola i pokazao o kakvoj klasi je riječ. Nije bez razloga žario i palio u Bayeru, Borussiji Mönchengladbach, Nunbergu, švicarskoj reprezentaciji. Htio se oprostiti od Rijeke trofejem, ali Hajduk je bio bolji u finalu kupa (3-1). Ipak, oprostio se golom. 

U Dinamu će dobiti priliku boriti se za Ligu prvaka, kao i za dvostruku krunu. Nešto što je u Rijeci ipak teža misija. S druge strane, 'modri' su si osigurali strašno pojačanje u napadu na Ligu prvaka i igrača koji barem još nekoliko sezona može odraditi na vrhunskoj razini. Klasa je neupitna, a tek mu je 29. 

Hajduk je u utakmici 7. kola HNL-a na Poljudu izgubio od Rijeke 2:1

Njegovim dolaskom lakše će disati i Mislav Oršić. Neće više morati nositi cijelu momčad na svojim plećima, već će pored sebe dobiti sjajnog suigrača od kojeg dinamovci mogu očekivati barem 20-ak golova po sezoni. 

Također, njegov dolazak mogao bi probuditi i Brunu Petkovića koji je bio neprepoznatljiv ove sezone. Dobit će strašnu konkurenciju u napadu, više neće imati garantirano mjesto u prvih 11 pa je za očekivati kako će ga to motivirati da radi još jače. Inače, grijat će klupu.

'Modri' su tako već krenuli u osnaživanje momčadi i tako bacili rukavicu konkurenciji u HNL-u. Ove sezone im je Hajduk priuštio nikad stresniji i neizvjesniji put do naslova prvaka, a čelnici iz Maksimirske 128 žele to izbjeći sljedeće sezone pod svaku cijenu. 

Drmić donosi Dinamu nekoliko pozitivnih stvari, osim njega moguća su još neka pojačanja, kao i odlasci, no čelnici prvo moraju izabrati tko će voditi momčad sljedeće sezone. Ante Čačić ili Goran Tomić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića