Sport

Komentari 29

Dinamo ga ne želi? Kulenovića su (pre)bacili u drugu momčad

Dinamo ga ne želi? Kulenovića su (pre)bacili u drugu momčad

Krznar ne računa na napadača koji se vratio s posudbe u Rijeci, gdje je u 37 utakmica zabio osam golova. Kulenovića je htio engleski drugoligaš Nottingham Forest. I to na posudbu, ali...

Dan nakon pobjede nad Omonijom u 2. pretkolu Lige prvaka 2-0, Dinamo igra protiv Karlovca.

Prijateljsku utakmicu, u kojoj će, dakako, na teren druga momčad. Ali u njoj i neki dečki iza kojih su malo ozbiljnije utakmice. Sadegh Moharrami, koji se vraća nakon teže ozljede, i - Sandro Kulenović.

Naime, kako doznaju Sportske novosti, Sandra Kulenovića (21) Dinamo je (pre)bacio u drugu momčad kod Igora Cvitanovića!

Trener Damir Krznar očigledno ne računa na napadača koji se vratio s posudbe u Rijeci. No, nakon što je lani na Rujevici odigrao 37 utakmica i zabio osam golova uz šest asistencija, Kulenovića je htio engleski drugoligaš Nottingham Forest. I to na posudbu, pri čemu bi preuzeli njegovu plaću.

No, Kulenović je navodno to odbio. Pa ga je Dinamo prebacio u drugu momčad. U prvoj su napadači Petković, Gavranović, Čop i Andrić.

Sandro ima ugovor s Dinamom do ljeta 2024. godine, a otkako je došao iz Zagrebove škole u Dinamovu, odlazio je u Legiju, Juventus i Rijeku. Za prvu momčad Dinama odigrao je 19 utakmica (za Legiju 36) i još čeka prvi gol.

Za hrvatsku U21 reprezentaciju ima 16 nastupa i šest golova.

POGLEDAJTE ŠTO SE DOGAĐALO IZA KULISA DRUGE ČETVRTFINALNE VEČERI: 

 

Najčitaniji članci