Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dinamo htio raskinuti ugovor, Emreli otplatio cijeli dug Legiji!

Dinamo htio raskinuti ugovor, Emreli otplatio cijeli dug Legiji!
3

Mahir Emreli i dalje se nije dokazao kao ozbiljno pojačanje za Dinamo. Dapače, ove sezone skupio je tek sedam nastupa (odigrao 173 minute) u kojima je postigao jedan jedini gol...

VIDEO

Panika je trajala manje od 24 sata. Mahir Emreli već danas je uplatio preko 105 tisuća eura na račun varšavske Legije, pa u Maksimiru sada mirno čekaju nove vijesti iz Fife, točnije odluku o ukidanju suspenzije njihovom igraču. Podsjetimo, Mahir Emreli je u četvrtak i službeno izgubio pravnu bitku protiv bivšeg kluba s kojim je na kraju raskinuo ugovor na vlastitu štetu.

Pokretanje videa...

Dinamovi navijači u Salzburgu 00:14

Azerbajdžanac je u veljači potpisao za Dinamo, a dva mjeseca ranije njega i još dvojicu igrača Legije po povratku s utakmice protiv Wisle napali su navijači poljskog kluba presrevši klupski autobus. Mahir Emreli se više nije vidio u Varšavi, već raskinuo ugovor s Poljacima koji su svoju pravdu odlučili tražiti putem Fife, pa na koncu dobili tužnu protiv bivšeg igrača.

Dinamo je tijekom jučerašnjeg dana obavio niz razgovora sa svojim igračem, Emreliju je iz kluba jasno dano do znanja kako su "modri" zbog nastale situacije spremni ići i na drastične mjere, čak raskinuti suradnju s azerbajdžanskim reprezentativcem. No to sada neće biti potrebno, Emreli je ozbiljno shvatio poruke iz Fife i Maksimira, pa je već danas uplatio više od 105 tisuća eura Poljacima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Igrači Dinama zahvalili su vjernim navijačima na grlenoj podršci u Salzburgu

Mahir Emreli i dalje je u kadru prve momčadi za koju pak neće zaigrati dok u Maksimirsku 128 ne stignu nove vijesti iz Fife. Točnije, dok ne stigne i službena odluka o ukidanju suspenzije. Nitko u Dinamu ne zna kada će taj dokument stići u klub, a Emreli je za uplatom cijelog dulja Poljacima izbjegao raskid ugovora s Dinamom. U "modrom" dresu za sada je upisao 17 nastupa, zabio tek tri gola, a svakim je danom sve dalje od početnog sastava.

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo

Dapače, Mahir Emreli u vizijama Ante Čačića konkurira samo za dvije pozicije, onu u vrhu napada gdje su ispred njega Bruno Petković i Josip Drmić, te za poziciju na desnom krilu gdje prednost imaju Luka Ivanušec, Dario Špikić, nerijetko i Luka Menalo. Ove sezone 25-godišnji ofenzivac se mučio i s ozljedom, pa skupio samo sedam nastupa (173 minute) u kojima je jedini gol zabio Istri.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida