Obavijesti

Sport

Komentari 188

Dinamo i službeno prvak osmu godinu u nizu: Vrlo smo sretni!

Pet kola prije kraja prvenstva dinamovci imaju 15 bodova više od drugoplasirane Lokomotive i bolji međusobni omjer pa mogu početi slaviti nastavak dominacije

VIDEO

Slaven Belupo i Hajduk odigrali su 1-1 u 28. kolu HNL-a, a tim remijem najviše je profitirao Dinamo! 'Modri' su pet kola prije kraja i službeno obranili naslov, prvaci su osmu godinu zaredom! 

Naime, pet kola prije kraja imaju 15 bodova više od drugoplasirane Lokomotive i bolji međusobni omjer u regularnom dijelu natjecanja (22 kola) pa mogu početi slaviti nastavak dominacije.

- Svi smo jako sretni, ovo je naš glavni cilj bez kojega ne možemo doći do prilike igrati Europu i ponosni smo što smo prvaci. Želim čestitati svim igračima, kao i gospodinu Čačiću koji je vodio momčad u prvom dijelu sezone. U utakmicama pred nama ćemo dati priliku igračima koji su manje igrali kako bismo lakše definirali igrače s kojima idemo u sljedeću sezonu, ali unatoč tome u svakoj utakmici ćemo ići na pobjedu – rekao je trener Dinama Krunoslav Jurčić za službenu stranicu kluba.

Zagrebačkom klubu je to 15. titula u 22 izdanja HNL-a, a pozivaju sve navijače na proslavu na iduću utakmicu protiv Slaven Belupa na Maksimiru, 27. travnja u 19 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo je u prvenstvo krenuo domaćim remijem protiv Intera, a nakon 'uspavanke' su ubacili u par brzina više. Prvi poraz doživjeli su tek u 9. kolu u Rijeci! Ukupno imaju samo četiri poraza i isto toliko remija, uz 20 pobjeda i gol-razliku 60-18. 

Ništa novo, rekli bi mnogi, a sada se u miru mogu okrenuti Ligi prvaka, odnosno novom pokušaju ulaska u najelitnije klupsko natjecanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi