Obavijesti

Sport

Komentari 105

VIDEO Dva nenadana Dinamova junaka zabila prvijence, Jakir maknuo Mihajličenka i Šutala!

VIDEO Dva nenadana Dinamova junaka zabila prvijence, Jakir maknuo Mihajličenka i Šutala!
21

Zagrepčani su u ispremiješanom sastavu poveli u prvom, a u drugom dijelu zabili još dva pogotka. Prvijence Bernauera i Perkovića u plavom dresu pratilo je 5037 gledatelja na Maksimiru

U posljednjem susretu 11. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu Maksimir pred 5037 gledatelja pobijedio Istru 1961 3-0 prekinuvši niz od dva uzastopna poraza. Zagrepčani su se 'tricom' Puljanima oporavili od blamaže u Prištini gdje je Dinamo izgubio od Ballkanija 2-0 bez ispaljenog metka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Blamaža na Kosovu: Dinamo bez ispaljenog metka izgubio od Ballkanija u Konferencijskoj ligi 00:56

Nakon poraza od Hajduka (0-1) i Ballkanija (0-2), "modri" su prekinuli negativan niz, dok je Istra 1961 upisala i četvrti uzastopni ligaški poraz bez postignutog gola.

Hrvatski prvak je i protiv Puljana bio oslabljen neigranjem Ristovskog, Špikića, Drmića i Petkovića. Međutim, "modri" su gotovo rutinski stigli do pobjede.

Statistika utakmice Dinamo - Istra

Domaćin je poveo u 16. minuti prvijencom Maximea Bernauera. Bulat je ubacio iz kornera, Perić je vratio loptu u sredinu, a Francuz iz blizine zabio za 1-0. Tri minute kasnije Emreli je imao lijepu priliku za povećanje prednosti, ali je pucao preko gola. Emreli je bio korak do gola i u 32. minuti, ali je Majkić bio uspješan.

U 59. minuti Dinamo je povećao prednost. Emreli je uposlio Marka Bulata koji je neobranjivo pogodio za 2-0. Samo sedam minuta kasnije razriješene su sve dvojbe oko pitanja pobjednika, ako ih je uopće bilo. Bulat je ubacio u kazneni prostor, a u gužvi se najbolje snašao Mauro Perković zabivši za 3-0. (Hina)

>> VIDEO GOLOVA OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
11. kolo HNL-a 17:15 , Stadion Maksimir, Zagreb
Dinamo
Bernauer 15', Bulat 59', Perković 67'
3 : 0
Istra
Sortiranje događaja

KRAJ! Dinamo je rutinski savladao Istru i stigao do 19. boda u sezoni. Ima dva manje od Hajduka i tri manje od Rijeke, uz utakmicu manje.

Igrat će se najmanje četiri minute nadoknade.

88'

Odličan pokušaj Kaneka. Tukao je iz daljine, snažno, ali otišlo je pokraj gola.

83'

Emreli je izašao sam pred gol Istre, zaobišao Majkića i poslao loptu u praznu mrežu. No, gol mu je poništen zbog zaleđa u začetku akcije.

79'

Dvostruka promjena kod Dinama. Izlaze Mišić i Perković, a ulaze Sučić i Sosa.

Komentari 105