Obavijesti

Sport

Komentari 12

Dinamo je ispao u 90. minuti, bez Lige prvaka ostao i Ajax

Dinamo je ispao u 90. minuti, bez Lige prvaka ostao i Ajax
1

Kijevski Dinamo u prvoj je utakmicu dobio Young Boyse 3-1, ali je u Švicarskoj izgubio 2-0. Ajax i Nice u Amsterdamu su odigrali 2-2, a Francuzi su prošli zbog više golova u gostima

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida odigrao je cijelu utakmicu za kijevski Dinamo u uzvratnom susretu 3. pretkola Lige prvaka u kojemu je njegov sastav u Bernu izgubio od Young Boysa 2-0 primivši u 90. minuti gol  kojim je ostao bez nastupa u posljednjoj rundi kvalifikacija za najjače klupsko natjecanje.

Dinamo je u prvoj utakmici prije tjedan dana u Kijevu pobijedio sa 3-1, pa je Young Boys izborio nastup u 4. pretkolu zahvaljujući pogotku u gostima. Švicarski je sastav poveo sa 1-0 golom Hoaraua iz penala udarca u 13. minuti, a prolazak dalje osigurao mu je Lotomba u 90. minuti.

Jozo Šimunović odigrao je svih 90 minuta za Celtic koji je sa 1-0 (0-0) kao gost u Trondheimu svladao Rosenborg i tako s ukupnih 1-0 prošao dalje. Jedini gol u obje utakmice škotskog i norveškog prvaka postigao je Forrest u 69. minuti.

Jurica Buljat odigrao je svih 90 minuta za bjeloruski BATE koji je na svom terenu sa 2-1 svladao prašku Spartu, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak dalje jer je prva utakmica završila pobjedom češkog prvaka od 1-0 pa se Slavila kvalificirala u 4. pretkolo zbog gola u gostima.

Marko Livaja igrao je za AEK do 71. minute u 0-1 porazu na gostovanju kod CSKA u Moskvi. Kako je CSKA bio bolji i u prvoj utakmici u Ateni sa 2-0, ruski doprvak je prošao dalje s ukupnih 3-0.

Diego Živulić igrao je do 63. minute za Viktoriju iz Plzena koja je izgubila sa 1-4 na svom terenu od rumunjskog FCSB-a. Prva utakmica u Bukureštu završila je rezultatom 2-2 pa je bivša Steaua prošla dalje s ukupnih 6-3.

Uspješan nije bio niti Ivan Leko kao trener Club Bruggea. Njegov je sastav izgubio na gostovanju kod Istanbul Basaksehira sa 0-2, a kako je prvi susret završio rezultatom 3-3, turski sastav je prošao dalje s ukupnih 5-3.

Zanimljivo je bilo u Amsterdamu gdje su Ajax i Nice odigrali 2-2, pa je francuski prvak prošao dalje zbog više postignutih pogodaka u gostima jer je prva utakmica završila rezultatom 1-1. 

REZULTATI UZVRATNIH UTAKMICA 3. PRETKOLA LIGE PRVAKA (u zagradama su rezultati prvih utakmica, a zvjezdicom su označeni klubovi koji su se plasirali u 4. pretkolo):

BATE (Bje) - *Slavia Prag (Češ) 		2-1 (0-1)
*CSKA Moskva (Rus) - AEK (Grč)                  1-0 (2-0)
*APOEL Nicosia (Cip) - Viitorul (Rum) 		4-0 (0-1) 
*Istanbul Basaksehir (Tur) - Club Brugge (Bel)  2-0 (3-3) 
*FC Kopenhagen (Dan) - Vardar (Mak) 		4-1 (0-1) 
*Young Boys (Švi) - Dinamo Kijev (Ukr)          2-0 (1-3) 
Viktoria Plzen (Češ) - FCSB (Rum)		1-4 (2-2) 
FH (Isl) - *Maribor (Slo)       		0-1 (0-1) 
Ludogorec (Bug) - *Hapoel Beer Sheva (Izr)      3-1 (0-2) 
Ajax (Niz) - *Nice (Fra)  			2-2 (1-1) 
Legia (Polj) - *Astana (Kaz)       		1-0 (1-3) 
*Olympiakos (Grč) - Partizan (Srb) 		2-2 (3-1) 
RIJEKA (HRV) - Salzburg (Aut)             	0-0 (1-1) 
Rosenborg (Nor) - *Celtic (Ško)             	0-1 (0-0) 
Igrano u utorak:
Šerif (Mol) - *Qarabag (Aze)     		1-2 (0-0)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku