Obavijesti

Sport

Komentari 41

Danac na korak od Maksimira: Stoper je, a zabija kao špica...

Danac na korak od Maksimira: Stoper je, a zabija kao špica...

Norrköping doznajemo traži čak dva milijuna eura za danskog braniča Rasmusa Lauritsena, Dinamo toliko ne želi platiti jer igraču na kraju 2021. godine istječe ugovor sa Šveđanima. Pregovori su u tijeku

VIDEO

Rasmus Lauritsen (24) iz Norrköpinga jako je blizu dolaska u Dinamo. Pregovori su trajali i u ponedjeljak. Dinamo u četvrtak igra play off Europske lige protiv Flore, to je glavni događaj za hrvatskog prvaka ovoga tjedna, ali se užurbano radi i na ovom transferu.

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

Danski branič je ove sezone zabio šest golova i imao je pet asistencija. Igrao je u nedjelju u pobjedi svoje momčadi 2-1 na gostovanju kod Djurgardena i lako moguće da mu je to bila posljednja utakmica za Norrköping. 

Naime, danski je branič s Dinamom dogovorio sve osobne uvjete. Doznajemo kako bi trebao potpisati ugovor na pet godina, a još se čekaju dogovori dva kluba. Prema Transfermarktu Lauritsen vrijedi 1,2 milijuna eura. Dinamo je navodno spreman platiti otprilike tu negdje, a Šveđani doznajemo traže dva milijuna eura.

Dinamo, naravno, ne želi platiti toliki iznos jer Rasmusu u prosincu 2021. godine istječe ugovor sa švedskim klubom. Ipak, za očekivati je da se u iduća dva-tri dana postigne dogovor. Za Norrköping Lauritsen igra od 2019. godine, a do tada je igrao za danske klubove Midtjylland, Skive i Vejle.

Prve je nogometne korake napravio u Brandeu i to sa samo četiri godine. Ima i brata blizanca Frederika koji je također nogometaš. Inače je navijač Arsenala. 

Joško Gvardiol se nakon liječničkog pregleda i potpisa ugovora s Leipzigom vraća u Zagreb. On bi trebao biti u sastavu protiv Flore u četvrtak od 19 sati u Maksimiru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union