Obavijesti

Sport

Komentari 103

Dinamo je tek iz penala slomio posljednju momčad prvenstva

Dinamo je tek iz penala slomio posljednju momčad prvenstva
9

Dinamo je pobijedio Zagreb na Maksimiru 1-0 golom Taravela iz penala. "Modri" su se vratili na četiri boda prednosti ispred Rijeke kod koje gostuju u utorak na Rujevici

VIDEO

Rijeka je bacila rukavicu u lice Dinamu pobjedom protiv Lokomotive, a "modri" su prihvatili izazov. Nisu briljirali protiv Zagreba, ali pišu se nova tri boda koja je donio Jeremy Taravel golom iz penala.

Zagreb je imao prvu opasnu šansu na utakmici. Stepčić je pucao s ruba šesnaesterca, ali lopta je otišla kraj gola. Bivši zagrebaš Šovšić uzvraća na drugoj strani, ali pucao je preko gola. Dinamo je imao posjed lopte, ali već otpisani fenjeraš, čiji su igrači rijetko prelazili na Dinamovu polovicu, branio se bez većih problema.

Zagrebov golman Dominik Livaković, kojeg je Dinamo kupio i ostavio u Zagrebu do kraja sezone, hvatao je sve ispred "modrih" igrača, a oko 500 navijača nije baš moglo uživati u nogometnoj ljepotici na Maksimiru.

Još malo pa će i golman pucati penale

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Soudani u 38. minuti pada nakon duela s Tešijom, a sudac Igor Pajač pokazuje na bijelu točku. Jeremy Taravel preuzeo je odgovornost i zabio za vodstvo Dinama. 

Taravel je bio peti Dinamov igrač koji je ove sezone pucao penal. Prije njega to su radili Machado, Fernandes, Hodžić i Henriquez, a promašivali su Fernandez i Henriquez. Kako je krenulo, možda i Eduardo dođe na red...

Zagreb rijetko prelazio centar

Zagreb je u nastavak krenuo s nešto malo više hrabrosti, ali posljednja momčad lige teško je dolazila u šanse. Soudani je mogao riješiti pitanje pobjednika pola sata prije kraja utakmice, ali Livaković mu je u dva navrata obranio udarce iz blizine.

Pokušavao je i Hodžić koji je u nastavku ušao umjesto Henriqueza, ali ni on nije bio precizan. Hodžić se propisno izblamirao šest minuta prije kraja utakmice.

Pavičić je lijepo prošao golmana i ostavio Hodžiću na šest metar, a ovaj je promašio prazan gol. No Dinamova pobjeda niti u jednom trenutku nije došla pod znak pitanja.

Zagreb je bio u bunkeru, a dinamovci su bez većih problema održali 1-0 i vratili se na četiri boda prednosti ispred Rijeke kod koje gostuju u utorak na Rujevici.

Mamić: Spremni smo za Rijeku

Najvažnija su tri boda. Zagreb je igrao kompaktno i sigurno, ali znali smo da će se tako postaviti. Nisu nas iznenadili. Samo mi je žao toliko propuštenih prilika, rekao je Dinamov trener Zoran Mamić i dodao:

- Spremni smo za utorak. Bit će to dobra utakmica u pravoj atmosferi na Rujevici. Mislim da smo bolji i to trebamo dokazati na terenu. Naravno, pita se nešto i naše suparnike, ali mi smo ti koji odlučujemo.

HNL, 31. kolo:

Dinamo - Zagreb 1-0 (Taravel 39'p)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida