Obavijesti

Sport

Komentari 6

Dinamo juri prema izlazu iz krize: Osijek je donio pozitivu!

Dinamo juri prema izlazu iz krize: Osijek je donio pozitivu!
1

I prije svega u svakoj nadolazećoj utakmici moramo biti - pametni. No, situacija je dobra, pobjeda u Osijeku donijela je puno pozitive u našu svlačionicu, smatra Ivajlo Petev

VIDEO

Dinamo je upisao jednu pobjedu, ali i nanizao dvije (Lyon i Osijek) dobre utakmice. Sasvim dovoljno za bolje raspoloženje u Maksimiru, a mnogi se nadaju i izlaz iz krize. Hrvatski prvak u srijedu gostuje u Zaprešiću, a cilj plavih trupa sasvim je jasan. Dinamo pobjedom mora dodatno podići samopouzdanje, ali i na pravi način najaviti veliki derbi s Rijekom.

- Naša očekivanja? Moramo odigrati dobru utakmicu i proći u polufinale Kupa. To je sada za nas najbitnije. Inter je dobra momčad, ali mi od prve minute moramo biti koncentrirani, tražiti pobjedu u regularnih 90 minuta - rekao je trener Dinama Ivajlo Petev, pa nastavio:

- Imamo i određenih problema, uz one igrače koji su dulje van stroja (Antolić, Pavičić, Lešković, Goncalo), ne možemo računati niti na Kneževića, dok ćemo tek vidjeti kakvo je stanje s Matelom. I onda odlučiti hoće li konkurirati za Zaprešić. Drugi su igrači u dobrom stanju.

Konkurira li Paulo Machado za dvoboj u Zaprešiću?

- Naravno. Machado je naš igrač, baš kao i svatko drugi, a sada su nam svi igrači jako bitni. Sigurno da na Machada računam već u ogledu protiv Intera.

Kakvo je stanje u momčadi nakon pobjede u Osijeku?

- To je već prošlost, a od nje se u nogometu ne živi. Analizirali smo dobre i loše strane dvoboja protiv Osijeka, ali idemo dalje. Stižu nam nove utakmice, u svaku od njih moramo od samog početka ući kao u oglede protiv Lyona i Osijeka. I prije svega u svakoj nadolazećoj utakmici moramo biti - pametni. No, situacija je dobra, pobjeda u Osijeku donijela je puno pozitive u našu svlačionicu.

Hoćete li odmarati neke igrače za Rijeku?

- Bit će određenih rotacija u momčadi, pred nama je puno jako bitnih utakmica. Imamo puno igrača, svi će dobiti priliku. Tako da već sutra postoji mogućnost za neke promjene u početnom sastavu.

Mladi igrači igraju sve bolje, kako ste zadovoljni s njihovim predstavama?

- Moram biti zadovoljan. Trude se u svakom trenutku, a imaju potencijal jednoga dana igrati u vrhunskim klubovima - završio je Ivajlo Petev.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-2: Preokret 'modrih' u derbiju za prvaka! Hoxha ušao i zabio gol
PRATITE DERBI SEZONE

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-2: Preokret 'modrih' u derbiju za prvaka! Hoxha ušao i zabio gol

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti