Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dinamo lovio pobjedu pa primio gol i izgubio u zadnjoj sekundi

Dinamo lovio pobjedu pa primio gol i izgubio u zadnjoj sekundi

Zagrepčani su jurnuli po pobjedu. Ubacili su golmana-igrača, iako su imali bod u džepu. Imali su zadnji napad, ali izgubili su loptu, a igrač Novog vremena Sesar je naciljao prazna vrata za eksploziju oduševljenja

VIDEO

Novo vrijeme je svladalo Futsal Dinamo 4-3 u utakmici četvrtog kola SuperSport HMNL-a. Makarani su pogodak za pobjedu postigli doslovce u posljednjoj sekundi!

Futsal Dinamo imao je na poluvremenu 2-0. Furiozno je Dinamo ušao u utakmicu, a Čekol je odmah najavio svoje jako dobro izdanje. Pogodio je vratnicu, uputio opasan udarac i sjajno kombinirao s Postružinom u svega par minuta, no mreža je Makarana još mirovala.

Pokretanje videa...

Olmissum slavi plasman u elitnu rundu Lige prvaka VIDEO

U 16. minuti Čekol krade loptu obrani Novog vremena, fenomenalnim dodavanjem prosljeđuje loptu na drugu stativu, gdje Perić neometan zabija za vodstvo "plavih".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čekol u 19. minuti ponovno krade loptu, ovaj put pronalazi ubojitog golgetera Šućura, a ovaj zabija za 2-0. U 27. minuti pocrvenio je golman Dinama Piplica zbog faula izvan kaznenog prostora. Uskočio je kapetan Pavlić. Situaciju s igračem više iskoristio je Gašpar, koji je nedugo nakon smanjio rezultat.

Novo vrijeme u 31. minuti dolazi i do izjednačenja. Jednu dugačku loptu primirio je Barbarić u šestercu "plavih" te pogodio za 2-2. Sjajni Gašpar ubrzo je nakon jedne gužve pred golom poentirao za potpuni preokret i vodstvo Makarana.

Uzbuđenjima nije bio kraj. Čekol je fantastično izdanje okrenuo golom za 3-3 u 36. minuti. Fenomenalno je kombinirao s Postružinom, ostao je sam na vrhu šesterce i efektno pronašao mrežu Baškovića.

Zagrepčani su jurnuli po pobjedu. Ubacili su golmana-igrača, iako su imali bod u džepu. Imali su zadnji napad, ali izgubili su loptu, a igrač Novog vremena Sesar je naciljao prazna vrata za eksploziju oduševljenja u dvorani. Infarktna završnica.

Gol u zadnjoj sekundi pogledajte od 1:42:08

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića