Obavijesti

Sport

Komentari 43

Dinamo odličan i razigran, Jakić zabio prvijenac za pamćenje, a Gavranović je opet oduševio...

Dinamo odličan i razigran, Jakić zabio prvijenac za pamćenje, a Gavranović je opet oduševio...

Mogao je Dinamo pobijediti i uvjerljivije od 5-0, pobjegao je Osijeku na šest bodova. Sjajan je gol zabio i Marko Tolić, Gavranović je s dva nova gola na devet u HNL-u, a Jakić će svoj gol iz voleja dobro zapamtiti

VIDEO

Dinamo je bez većih problema pobijedio Istru 1961 5-0 i na stanku odlazi s plus šest u odnosu na Osijek, a baš će Osječani biti idući protivnici "modrih" u subotu 21. studenog. Dinamo je Puljanima zabio pet komada, a mogao je i još poneki. 

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

Ponovno je Dinamo bio bez nekih važnih karika, korona i ozljede, učinile su svoje. Arijan Ademi osjetio je mišić i prije zagrijavanja, pa nije zaigrao. Sad je upitan i za utakmicu koju Makedonci igraju u četvrtak u Gruziji. To je dvoboj za plasman na Euro.

Prije utakmice su Mislav Oršić i Mario Gavranović dobili dres s brojem 100. Stoti su nastup obojica imala protiv Lokomotive, a sad su dobili nagradu za jubilej. Samo je šest minuta bilo dovoljno Gavranoviću da zabije za vodstvo "modrih". Ljevicom je sjajno pogodio s 18 metara u sami kut. Odigrao je Dinamo jako dobro prvo poluvrijeme protiv Puljana.

Gavro je zabio odličan gol, a Jakićev je u posljednjoj minuti prvoga poluvremena bio fenomenalan. Prava majstorija. Volej, volejčina, prvi njegov gol u dresu Dinama. Gol za pamćenje, svakako jedan od najljepših u ovome kolu i golu koji će biti među najboljima u sezoni. 

Kristijan nije bio na pravoj razini u zadnjih nekoliko utakmica, pokazao je na Poljudu protiv Hajduka, koliko dobar može biti. Ovaj mu je gol baš trebao za samopouzdanje.

Joško Gvardiol igrao je na stoperu, opet je bio jako dobar. Možemo se našaliti i napisati kako je Joško u prvome poluvremenu Mateja Vuka zaustavljao nogama, a u nastavku je igraču Istre sjajno šansu obranio Danijel Zagorac. Eto, Gvardiol je Vuka zaustavljao nogama, Zagorac rukama. Gvardiol je zbog udarca napustio igru u završnici.

Marko Tolić je u nastavku zamijenio Majera, imao je dobru priliku, pogodio je prečku. Istra je mogla zabiti gol, ali nije, Dinamo je zabio još dva. Gavranovićev lob i Oršićevo zakucavanje u razmaku od jedne minute za 4-0. Gavranović je sad na devet golova u prvenstvu. Tolić je pogodio prečku, ali je dobrom igrom zaslužio gol. I, zabio ga je, i to kakav. Pogodio je desnom nogom suprotne rašlje tri minuta prije kraja za konačnih 5-0.

Idući vikend nema HNL-a, stanka je zbog utakmica reprezentacija, a nakon toga Dinamo u osam dana čekaju tri teške utakmice. Derbi s Osijekom, gostovanje kod Wolfsbergera i najveći sraz hrvatskog nogometa protiv Hajduka u Maksimiru.

Pri kraju se i spustila magla, da se igralo od 17, a ne od 15 sati, pitanje je kakvi bi bili uvjeti i bilo se uopće moglo igrati.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja