Obavijesti

Sport

Komentari 16

Theophile je izigrao Dinamo, a Joško Gvardiol će potpisati...

Theophile je izigrao Dinamo, a Joško Gvardiol će potpisati...
1

Kevin-Theophile Catherine u srijedu je trenirao s drugom momčadi, jasno je da odlazi, izigrao je dogovor s "modrima". Obećao je da će potpisati, a onda se predomislio. Joško Gvardiol potpisuje petogodišnji ugovor

VIDEO

Saga je okončana. Mjesecima se Kevin Theophile-Catherine natezao s Dinamom. Činilo se kako neće potpisati novi ugovor, a onda se činilo kako je dogovor postignut. Čekao se samo potpis, a onda je Francuz izigrao dogovor s hrvatskim prvakom.

Pokretanje videa...

00:43

Trebao je Theophile potpisati ugovor na tri godine, to je sve bilo dogovoreno posljednjih tjedana i posljednjih dana, a onda se iz njemu poznatog razloga ponovno počeo premišljati i odugovlačiti.

Još se prošlog tjedna, ali i početkom ovoga činilo kako će se situacija riješiti i kako će Theophile u Dinamu ostati do 2024. godine. Prije jednoga treninga je čelnicima kluba obećao potpis, a onda se naglo predomislio. Nakon treninga im je poručio kako neće potpisati novi ugovor, a nakon toga je prebačen u drugu momčad. Izbačen je iz prve momčadi i to je jedina odluka koju je Dinamo mogao donijeti. Theophile bi potpisom novoga ugovora i dalje bio među najplaćenijim igračima Dinama. Ugovor bi bio velik, cifra izdašna, ali ni to Francuzu nije bilo dovoljno. Na kraju je očito ispao jako nekorektan prema klubu u kojemu je pružao odlične partije. Nema sumnje kako je Francuz bio pojačanje za Dinamo, ali će se pamtiti i njegov lakat protiv Šahtara u Ligi prvaka u Maksimiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Nogometaši GNK Dinama odradili trening

Taj je penal “modre” ostavio bez osmine finala Lige prvaka.

Generacije i generacije Dinamovih navijača pamtit će ga zbog toga detalja i prepričavati. No, u globalu je Theophile bio jako dobar na travnjaku. Rijetke su partije u kojima je kiksao i bio slab. No, on će uskoro biti Dinamova prošlost. Jučer je bio na treningu s drugom momčadi, dolazio je odraditi svoje obveze prema klubu, a kako doznajemo nije se puno protivio odluci da bude izbačen iz prve momčadi. Pa to je moga i očekivati nakon kaosa kojega je napravio s ugovorom. Još će koji tjedan trenirati u Maksimiru, a onda odlazi kao slobodan igrač. To znači da se Dinamo na tržištu već bacio u potragu za novim iskusnim stoperom, koji će biti pojačanje za Ligu prvaka.

Dino Perić je ozlijeđen, vratit će se na travnjak za nekoliko mjeseci. Emir Dilaver je jedini iskusni stoper na kojega trener Igor Jovićević može računati u ovom trenutku. Tu su mlade snage, među kojima prednjači Joško Gvardiol (18). On je bez ikakve sumnje budućnost “modrih”, ali još je premlad da bude nositelj obrane u borbi za Ligu prvaka. Gvardiol ima stipendijski ugovor do siječnja 2021. godine.

Osijek: NK Osijek i GNK Dinamo u 22. kolu Prve HNL na stadionu Gradski vrt

Iz izvora bliskih klubu doznajemo kako će branič kojega je prije par godina htio dovesti i veliki milanski Inter, uskoro potpisati novi ugovor s Dinamom. Naravno, bit će to profesionalni ugovor, prema kojemu će imati puno veća primanja. Doznajemo, kako bi Gvardiol trebao potpisati petogodišnji ugovor. Računa se s tim da on idućih godina bude jedna od glavnih karika Dinama i da onda napravi veliki transfer u nekog europskog velikana. Doista, radi se o velikom talentu i o igraču na kojemu bi Zagrepčani trebali zaraditi veliki novac, ali tek kad Joško pokaže klasu u još mnogim utakmicama HNL-a i Europe.

Dinamo u petak u Maksimiru igra još jednu pripremnu utakmicu pred nastavak prvenstva.

Gost će od 18 sati biti Inter iz Zaprešića, a za deset dana “modri” kreću samo potvrditi novi naslov prvaka. Theophile će svoje dojučerašnje suigrače moći gledati samo s tribine, uskoro se očekuje njegov pozdrav i odlazak na novu destinaciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu