Obavijesti

Sport

Komentari 47

Dinamo mora dobiti Chelsea! Evo gdje gledati utakmicu koja možda donosi europroljeće

Dinamo mora dobiti Chelsea! Evo gdje gledati utakmicu koja možda donosi europroljeće
4

Nakon senzacionalne pobjede protiv Chelseaja u prvom kolu, Dinamo će i posljednje u grupnoj fazi odigrati protiv londonskog prvoligaša, a za plasman u Europsku ligu treba mu pobjeda

VIDEO

Nogometaši Dinama u gostima igraju utakmicu šestog kola grupne faze Lige prvaka protiv Chelseaja s početkom u 21 sati. 

Pokretanje videa...

Dinamo srušio Chelsea 01:00

Zagrepčani nisu u dobroj situaciji, poslije pet kola imaju četiri boda što znači da nemaju nikakve šanse za plasman u daljnju fazu natjecajna, ali imaju priliku osigurati europsko proljeće ako pobjede Chelsea (i Milana slavi protiv Salzburga).

Nogometaši Dinama posljednjih tjedana djeluju prilično iscrpljeno, "modri" su u posljednjih šest utakmica upisali tek jednu pobjedu (Varaždin), no na Stamford Bridgeu žele još jednom "šokirati" nogometnu javnost kao početkom rujna kada je Chelsea pao u Maksimir. Za pobjedu Dinama jedini gol zabio je Mislav Oršić u 13. minuti. 

Champions League - Group E - Dinamo Zagreb v Chelsea

- Chelsea je apsolutni favorit, ali bio je i u prvoj utakmici. Zahvaljujući toj pobjedi, imamo sad nadu da možemo izboriti proljeće u Europi. Ovo je drugačija utakmica od prve, oni su bili na početku sezone, a mi u najboljem izdanju jer smo bili nakon kvalifikacija. Ponosan sam na igrače. Imali smo dobre prezentacije, uvijek nam je nešto falilo. Bit će vremena za analizu. - rekao je Čačić nakon čega se osvrnuo na protivnika: 

- Svi igrači u momčadi Chelseaja su kvalitetni i ne mora biti prednost za nas ako će dati priliku onima koji igraju manje.
Dinamo će u Londonu imati i brojnu podršku navijača, a Bad Blue Boysi su kupili 2466 ulaznica za ogled na Stamford Bridgeu.

Champions League - Group E - Dinamo Zagreb v Chelsea

- Sutra očekujem pun stadion, prekrasan ambijent. Naša potpora neće nedostajati, a od igrača očekujem da daju svoj maksimum - rekao je. 

Trener Chelseaja Graham Potter rekao je da bi Kovačić zbog bolova u mišiću potkoljenice mogao preskočiti Dinamo. 

- Kepa Arrizabalaga neće biti spreman za utakmicu, Mateo Kovačić upitan je zbog ozljede lista, postoji šansa za njegov nastup, ali donijet ćemo odluku kasnije -  kazao je Potter pa nahvalio Dinamo: 

Zagreb: Dinamo i Chelsea u utakmici prvog kola UEFA Lige prvaka

-  Dinamo ima opasne igrače koji mogu dobro odigrati u kontri, što smo vidjeli u prvoj utakmici koju smo igrali protiv njih. Dinamo je talentirana momčad i ima opasne igrače. Organizirana su momčad i kvalitetna, zaslužili su biti ovdje. Moramo biti spremni za njih, želimo pozitivan rezultat i dobro završiti grupnu fazu - zaključio je. 

Utakmicu između Chelseaja i Dinama možete pratiti na programu HRT 2 s početkom u 21 sat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu