Obavijesti

Sport

Komentari 69

Dinamo u Rijeci bez Soudanija, Mr. Derby nije niti otputovao...

Dinamo u Rijeci bez Soudanija, Mr. Derby nije niti otputovao...
3

U autobusu u kojem su dinamovci doputovali u Opatiju uoči večerašnjeg derbija protiv Rijeke na Rujevici (19 sati) nije bilo Hilala Soudanija. Alžirac se ozlijedio na zadnjem treningu uoči puta

VIDEO

Rijeka igra protiv Dinama peto kolo HNL-a od 19 sati na Rujevici, a zagrebački klub u Opatiju je stigao u četvrtak navečer bez Hilala Soudanija. Samo nekoliko sati ranije Dinamov trener Mario Cvitanović pričao je na konferenciji za novinare, ali nije ni spomenuo Soudanija niti eventualnu ozljedu.

Prema informacijama koje smo dobili iz Dinama, Alžirac se ozlijedio na zadnjem treningu uoči polaska u Opatiju. Stradao mu je aduktor, iako se radi o lakšoj ozljedi, u Dinamu nisu htjeli ništa riskirati pa Soudani nije ni putovao s momčadi.

Soudani je posebno nabrijan na derbije. Koliko je samo puta zapaprio Hajduku i Rijeci... Zabio je u zadnjem derbiju na Rujevici za 1-1 i to 'škaricama' u 90. minuti, u utakmici u kojoj je Rijeka igrački razbila Dinamo. Ukupno je Rijeci zabio 11 golova. 

Nije to jedini problem Marija Cvitanovića, za Rijeku je upitan i Ante Ćorić, kojem je natekao mišić pa je ovih dana bio na terapijama. No to je mila majka prema problemima koje ima Matjaž Kek uoči večerašnje utakmice.

Rijeka će večeras dočekati Dinamo sa samo četiri igrača iz šampionske momčadi! Slovenac ne može računati na Vešovića, Maleša, Gavranovića, pitanje je hoće li zaigrati Bradarić i Župarić, nema više ni Stefana Ristovskog...

- Dinamo je jak, ali siguran sam da ćemo naći 11 igrača koji će ići na glavu za ovaj klub jer jedino tako možemo funkcionirati. Kad je najteže, moramo biti zajedno. Mi smo posljednjih godina najveći rivali. Čeka nas suparnik kojeg poštujemo i cijenimo. Derbi je derbi, bit će pun stadion, moraš dati sve od sebe - rekao je Matjaž Kek.

- Ne bojim se ničega, a Rijekine ‘rezerve’, iako ne volim taj izraz - su opasne. A već u Osijeku se dokazalo da nemamo pravo razmišljati na način tko fali suparniku. Tablicu ni ne gledam - rekao je Mario Cvitanović, trener Zagrepčana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju