Obavijesti

Sport

Komentari 98

Dinamo traži potvrde za susret s Dragovoljcem, navijači bijesni! 'Modri': Ne želimo novu prijavu

Dinamo traži potvrde za susret s Dragovoljcem, navijači bijesni! 'Modri': Ne želimo novu prijavu

Podsjećamo da je nakon utakmice Dinamo - Gorica odigrane 17. listopada 2020. godine u Maksimiru, PU zagrebačka prijavila klub jer navijači na sjevernoj tribini nisu održavali strogu mjeru fizičkog distanciranja, objavio je Dinamo

VIDEO

Nacionalni stožer je prije dva tjedna ublažio epidemiološke mjere i razveselio ljubitelje HNL-a.

Naime, zbog pada brojki, klubovi mogu ukinuti Covid potvrde, ali moraju smanjiti kapacitet stadiona na 50 posto. S druge strane, ako žele puni kapacitet stadiona, potvrde moraju ostati na snazi.

Pokretanje videa...

Dinamo u pogon pustio tramvaj s motivima iz 1982., a Ćiro nam rekao: 'Još uvijek dobijam ponude' VIDEO

Osijek je to i napravio uoči utakmice protiv Hajduka. Na utakmicu će se moći bez Covid potvrde, ali uz 50 posto kapaciteta. Očekivali su navijači Dinama da će to napraviti i 'modri' za susret protiv Hrvatskog dragovoljca u 29. kolu 1. HNL. Na Maksimiru ove sezone prosječno se skupi jedva i 2000 ljudi, uz to i istočna tribina nije u funkciji pa je to u jednu ruku bilo i logično, no na iznenađenje svih, Dinamo je odlučio drugačije.  

Slaven Belupo i Dinamo igraju 28. kolo Prve HNL

- GNK Dinamo donio je odluku da će na utakmici 29. kola Hrvatski Telekom Prve lige Dinamo - Hrvatski dragovoljac u nedjelju 3. travnja s početkom u 17 sati na stadionu Maksimir omogućiti dolazak navijačima na stadion u punom kapacitetu uz obavezno posjedovanje digitalne EU covid-potvrde - objavio je hrvatski prvak.

I to je izazvalo revolt među navijačima Dinama. Mnogima je puna kapa testiranja pa su se nadali da će mirno i opušteno baš kao nekada doći pogledati utakmicu na Maksimir. Na društvenim mrežama sasuli su drvlje i kamenje po klubu, nikome nije jasno zašto su se odlučili za puni kapacitet kad je ionako interes mizeran za utakmicu protiv posljednjeg kluba lige. 

Atmosfera na stadionu tijekom utakmice Dinama i Seville

- Pa bolje smanjite na 50% kapaciteta, ali da bude bez Covid potvrda, svakako će biti 2 tisuće navijača. Možete, ali nećete navijače, to je očigledno, Osijek može bez covid potvrda, vi ne možete, to jest nećete. E moj Dinamo - jedan je od komentara.

Oršić u 89. minuti zabio za pobjedu Dinama protiv Gorice

Ubrzo se i maksimirski klub javio u komentarima te objasnio svoju odluku.

- GNK Dinamo odlučio se za utakmicu Dinamo - Hrvatski dragovoljac za opciju punog kapaciteta stadiona uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde iz jednostavnog razloga što ne može utjecati na volju pojedinaca da održavaju strogu mjeru fizičkog distanciranja od metra i pol na otvorenom prostoru, koja je neophodna u slučaju odluke da na tribinama bude ograničen broj navijača koji nisu dužni imati EU digitalne COVID potvrde. Podsjećamo da je nakon utakmice Dinamo - Gorica odigrane 17. listopada 2020. godine u Maksimiru PU zagrebačka prijavila klub jer navijači na sjevernoj tribini nisu održavali strogu mjeru fizičkog distanciranja te je sudski postupak još uvijek u tijeku. Upravo iz razloga da izbjegnemo novu prijavu i eventualni sudski proces GNK Dinamo je odlučio da ide na opciju punog kapaciteta stadiona uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde - objavio je Dinamo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 98

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...
SLAVLJE NA POMOLU

Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...

Brondby je kolo prije kraja pobijedio Silkeborg 2-0 i tako pobjegao Kopenhagenu na plus četiri uz utakmicu više. Ako Kopenhagen ne osvoji naslov, samo još Real mora osvojiti Ligu prvaka i 'modri' idu u play-off LP
Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'