Obavijesti

Sport

Komentari 291

Dinamo 'napunio' Dragovoljac, Zoran Mamić je ljut na igrače...

Dinamo 'napunio' Dragovoljac, Zoran Mamić je ljut na igrače...
11

Dinamo je slavio 4-1 protiv Hrvatskog dragovoljca na Maksimiru. Gosti su imali čak dva penala, samo jedan su zabili. Dinamo je dominirao i mogao je slaviti i uvjerljivije

VIDEO

Zoran Mamić u privremenoj ulozi trenera vodio je "modre" u petoj utakmici. U svakoj od njih Dinamo je izgledao vrlo dobro na travnjaku. Tako je bilo i protiv Hrvatskog dragovoljca u 14. kolu HNL-a. 

Samo par igrača odigralo je prema dogovoru. Ostali nisu, rekao je Zoran Mamić nakon visoke pobjede

Dinamo je bio uvjerljiv, slavio je 4-1 u vrlo dobroj utakmici s dva penala za Dragovoljac, crvenim kartonom za Dinamo i mnoštvom šansi. No Zoran Mamić nije bio zadovoljan predstavom nekih igrača koje nije htio imenovati.

- Zadovoljan sam pobjedom i rezultatom, ali nisam zadovoljan s cijelom momčadi. Samo par igrača odigralo je prema dogovoru, ostali nisu. Imali smo previše rupa, ali analize ću ostaviti za svlačionicu - rekao je Mamić.

Bad Blue Boysi su se vratili na Maksimir i Dinamo je nakon dosta vremena imao pravu podršku s tribina. Oko 3000 ljudi gledalo je vrlo dobru utakmicu i Hrvatski dragovoljac koji se došao nadigravati s aktualnim prvacima. No nakon samo sedam minuta Dinamo je imao 2-0. 

Prvo je El Soudani zabio već u četvrtoj minuti utakmice na sjajno ubacivanje Pinta s desne strane. Samo tri minute kasnije Fernandes je povukao kontru i sve sam završio za 2-0 Dinama. "Modri" su trebali voditi i 3-0, ali suci su poništili gol Fatosu Beqiraju zbog zaleđa, koje, čini se, nije postojalo. 

Dragovoljac je uzvratio, pogodio stativu, ali više od toga nije išlo u prvom poluvremenu. "Modri" drugi dio otvaraju u visokom ritmu i "lome" goste već nakon osam minuta. Marcelo Brozović završio je lijepu akciju domaćih za 3-0. 

A onda smo vidjeli sjajan potez Stipe Bačelića-Grgića i akciju gostiju vrijednu aplauza na Maksimiru. Gosti su odigrali sjajno, lopta je došla do Bačelića-Grgića koji je sjajnim lažnjakom poslao Šimunovića u prazno. 

Njegov udarac obranio je Zelenika, ali je Šimunović u nastavku akcije igrao rukom pa je sudac pokazao na bijelu točku. Iz penala siguran je bio Bačelić-Grgić za smanjenje vodstva Dinama 3-1.

Nismo bili na nivou kao protiv PSV-a. Morat ćemo to ispraviti, kaže Zoran Mamić

U 75. minuti utakmice Duje Čop pogodio je za 4-1 na lijepu asistenciju Rubena Lime. Bio je to Čopov prvi gol nakon više od 80 dana posta. No ni tu nije bio kraj događanjima na Maksimiru

Dragovoljac je odigrao odličnu kontru, Šimunović kao zadnji čovjek ruši napadača gostiju i to je penal i crveni karton za mladog stopera "modrih". Loptu je ponovno uzeo Stipe Bačelić-Grgić, ali ovoga puta Oliver Zelenika "čita" njegov udarac i brani. Ostalo je 4-1 za Dinamo.

- Nismo bili na nivou kao protiv PSV-a. Pokušat ćemo ispraviti te probleme koje imamo za nadolazeće utakmice - dodao je privremeni trener Dinama.

HNL, 14. kolo:

  • Dinamo - Hrvatski dragovoljac 4-1 (Soudani 4, Fernandes 7, Brozović 53, Čop 75 / Bačelić-Grgić 65)
  • Osijek - Rijeka 1-3 (Novaković 66 / Kvržić 29, Kramarić 64, Močinić 79)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 291
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'