Obavijesti

Sport

Komentari 39

'Modri' za Jakića dobivaju 7 mil. € i bonuse, Svjatčenko sve dalje

'Modri' za Jakića dobivaju 7 mil. € i bonuse, Svjatčenko sve dalje

Dinamo i Eintracht su u završnim pregovorima oko transfera Kristijana Jakića, a u međuvremenu se zakomplicirala priča s dolaskom Erika Svjatčenka. Danci traže previše, ali u Dinamu ga doista žele...

VIDEO

Kristijan Jakić svakim je danom sve bliže Eintrachtu. Cijela priča još nije riješena, papirologija između dva kluba nije završena, ali sve vodi prema tome da bi Dinamov veznjak sljedećih dana mogao preseliti u Njemačku. Naravno, čelnicima Eintrachta se žuri, oni svim silama žele dovesti Jakića, a već u utorak je posljednji dan prijelaznog roka za Bundesligu.

Pokretanje videa...

Maksimir u ruhu Lige prvaka 02:01

U Dinamu i dalje vlada potpuna mobilizacija, ispadanje od Šerifa dodatno je mobiliziralo "modre redove", sav fokus sada je usmjeren prema utakmici s Osijekom. Ne, nije to jedna od onih "biti ili ne biti utakmica", do kraja prvenstva ostalo je još puno bodova, ali Dinamo u Gradskom vrtu mora pokazati pravi gard, biti opasan i goropadan, jednostavno mora biti Dinamo.

Kristijana Jakića u Gradskom vrtu nećemo gledati, 24-godišnji veznjak još se muči s ozljedom gležanja. Koja nije upitna, koja doista postoji. Na njegovu poziciju za veliki derbi mogao bi se vratiti Arijan Ademi (bit će u kadru), no tu još mogu zaigrati Bartol Franjić, Marko Bulat, pa i Amer Gojak. Damir Krznar ima sasvim dovoljno kombinacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da, u Dinamu se sada otvoreno nadaju prodaji Kristijana Jakića za kojeg bi trebali inkasirati nešto više od sedam milijuna eura uz dodatne bonuse. Financijski prilično dobar posao, Dinamo bi tako prodajama Majera (12 mil. eura odmah), Jakića (7 mil. eura odmah) i Gavranovića (2,5 mil. eura) zatvorio "financijsku rupu" zbog ispadanja iz Lige prvaka.

Kristijan Jakić nalazi se u prilično čudnoj situaciji, zahvalni veznjak nije na ovakav način planirao napustiti Maksimir, riječ je o igraču koji se nikada na terenu nije štedio, koji nikada nije u igri povlačio "ručnu kočnicu". Dapače, vrlo brzo je postao jedan od bitnijih igrača Dinama, nogometaša bez kojih Zoran Mamić, ali i Damir Krznar nisu mogli zamisliti početni sastav.

Dinamo svakodnevno nastavlja potragu za novim stoperom, a sve je izvjesnije kako to ipak neće biti Erik Svjatčenko. Kapetan danskog Midtjyllanda imao je veliku želju doći u Maksimir, ali njegov je klub u pregovorima ispao tvrd pregovarač. Zagrepčani su za Svjatčenka nudili do 2,5 milijuna eura, ali Danci žele još i više. Erik Svjatčenko je u međuvremenu zapratio Dinamo na društvenim mrežama, pokazao veliku volju za dolaskom u Maksimir, no Midtjylland i dalje ne popušta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje