Sport

Komentari 24

Dinamov kalendar za 2022.: Navijači pokazali svoje tetovaže

Dinamov kalendar za 2022.: Navijači pokazali svoje tetovaže

Za ovu akciju prijavilo se više od 100-tinjak navijača sa svojim tetovažama, a onda su izabrani pobjednici. Jedan je navijač na snimanje stigao iz Frankfurta, a tetovaže nose i - žene...

Dinamo je predstavio službeni kalendar kluba za 2022. godinu, a ovoga puta on djeluje prilično drugačije nego prethodnih godina. U Maksimiru su odlučili napraviti kampanju "To je ljubav koja ne zna za vrijeme, Dinamo, ti zauvijek dio si mene...', a tema kalendara za 2022. godinu su - navijačke tetovaže. 

U Dinamu su prije par mjeseci objavili natječaj za navijače koji imaju tetovaže s tematikom Dinama i Zagreba, a među 100-tinjak prijava izabrani su pobjednici (po izboru voditelja projekta i tattoo majstora) čije tetovaže krase službeni kalendar kluba. Zanimljivo, jedan je navijač Dinama na snimanje kalendara "potegao" čak iz Frankfurta, dok će srpanj 2022. godine na kalendaru predstavljati tetovaža jedne - navijačice.

Na predstavljanju kalendara našla su se i dva Dinamova nogometaša, dvojac koji voli tetovaže, a to su Duje Čop i Dario Špikić.

- Moram priznati da je kalendar stvarno poseban. Lijepo je to što je klub odlučio uključiti navijače u ovu priču. Tetovaže su definitivno nešto što čovjeka obilježi za cijeli život i sigurno da to pokazuje veliku ljubav prema nečemu, u ovome slučaju prema Dinamu. Ja sam ljubitelj tetovaža, imaju posebna značenja za mene, ali ne bih otkrivao previše detalja, vezane su za obitelj i vjeru. Fotografije u kalendaru su sjajne, baš pravo umjetničko djelo i sve pohvale timu koji je radio na tome - poručio je Dario Špikić.

Kalendar je u prodaji u svim Dinamovim fan shopovima po cijeni od 40 kuna, a navijači mogu za 2022. godinu kupiti i jednolisni kalendar sa slikama igrača prve momčadi.

POGLEDAJTE MEČ VEČERI NA FNC-u 4: IVAN ERSLAN I HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN:

Najčitaniji članci