Sport

Komentari 7

Dinamov protivnik je došao do boda, na kraju kaos i tučnjava

Dinamov protivnik je došao do boda, na kraju kaos i tučnjava

Galatasaray i Fenerbahče su u najvećem turskom derbiju odigrali 2-2. Domaćin je vodio 2-0, ali je Fener u samo šest minuta došao do boda. Na kraju je na terenu završila i policija. Igrači su se potukli

I VAR je u najvećem turskom derbiju radio prekovremeno. Utakmica je završila, a suci su pet minuta nakon kraja u sobi pregledavali tko je kriv zbog tučnjave na kraju utakmice. Neki su igrači Fenerbahčea otrčali u tunel, a u tunelu je vjerojatno nastavljena makljaža koja je počela na samom kraju utakmice.

Fatih Terim, trener Galatasaraya, je i sam zamolio neke igrače Fenerbahčea da odu u svlačionicu. Oni koji su ostali na terenu, strahovali su od odmazde s tribina nakon incidenta. Ljutit je bio Terim, mahao je pred očima glavnoga suca. 

Derbi je završio 2-2, Galatasaray je vodio 2-0, ali se Dinamov protivnik iz skupine Europske lige vratio za šest minuta. VAR je pomogao gostima da zabiju za 2-1. Sudac je pregledom snimke zaključio da je bio penal. Valbuena je zabio za 2-1, a Jailson za 2-2. Fenerbahče je zabijao u 66. i 72. minuti. Onur Basar je u svojem debiju na klupi Fenerbahčea došao do boda. On je privremeno rješenje nakon što je Phillip Cocu dobio otkaz prije pet dana.

Galatasaray je drugi, a Fenerbahče tek 15. Bit će posla za policiju ispred stadiona u Istanbulu ove noći. Tako je to kad se igra najveći derbi turskog nogometa. Vatreno je i prije i za vrijeme i poslije utakmice.

Najčitaniji članci