Obavijesti

Sport

Komentari 88

Dinamova fešta: Šibenski junak seli na klupu, a navijači za kraj sezone žele pad Hajduka...

Dinamova fešta: Šibenski junak seli na klupu, a navijači za kraj sezone žele pad Hajduka...
4

Dinamo se danima sprema za veliku feštu, navijači su u rekordnom broju pokupovali sve ulaznice, a u Fan Zoni spremaju se dva koncerta. Još samo igrači moraju odraditi svoj posao na terenu...

VIDEO

Dinamo će danas, u utakmici bez rezultatskog značaja, dočekati Hajduk. Opet, teško je pričati kako dvoboji dvije najbolje momčadi Hrvatske nemaju rezultatski značaj, pa će bez obzira na riješeno pitanje o naslovu prvaka večeras u Maksimiru biti zanimljivo. Navijači Dinama danima se spremaju za veliku feštu, a njima ništa nije slađe već titulu proslaviti pred očima najvećeg rivala.

Pokretanje videa...

Nogomet - SPECKA VIDEO

Ne sjećamo se kada su ulaznice za neku Dinamovu HNL utakmicu planule takvom brzinom, od 12 sati se sprema otvaranje Fan Zone, pripremljeni su koncerti zvijezda A strane i Zaprešić Boysa, sve kako bi zagrebački tulum danas trajao što dulje. Ali opet, u prvom planu će biti igrači kojima je Ante Čačić jasno dao do znanja kako sezona još nije gotova. Još samo trebaju "riješiti" Hajduk i to je onda to.

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo

Ante Čačić svojim je igračima poslije pobjede u Šibeniku dao dva slobodna dana, prvi sljedeći trening bio je zakazan tek za srijedu. Dinamovci su se tako odmorili, naspavali, napunili baterije, a na njima je sada da još jednom "zagrizu", pred sasvim solidno popunjenim Maksimirom poklone navijačima "najdražu pobjedu sezone".

Dinamo osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske

U kadru neće biti Stefana Ristovskog kojem je u Šibeniku nastradao gležanj, u kadar se vraća Josip Mišić koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona. I prema tome u sastavu neće biti nekakvih iznenađenja, barem ih ne bi trebalo biti. Na golu će biti Dominik Livaković, zadnju liniju činit će Moharrami, Šutalo, Lauritsen i Bočkaj.

Josip Mišić opet će zaigrati na "šestici", uz njega će u veznoj liniji biti Ademi, dok će iza usamljenog Petkovića biti Špikić (desno), Ivanušec (sredina) i Oršić (lijevo). Šibenski junak Marko Tolić mogao bi opet početi s klupe, a Sadegh Moharrami upisati posljednji nastup u dresu Dinama. Simpatični Iranac muči se s minutažom poslije dolaska Ristovskog, a ako s reprezentacijom želi u Katar mora odraditi sjajnu jesen. 

Dinamo osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske

A upitno je, jako upitno, hoće li i u Dinamu i dogodine biti u prvom planu. Sasvim je sigurno da će danas pokoju minutu protiv Hajduka dobiti i mladi Martin Baturina, Dinamov "wunderkind" kojem treba više povjerenja, više prigoda za dokazivanje. Jedini minus u cijeloj priči opet je - stadion. Dinamovo će se slavlje odviti bez navijača na istoku, niti Torcide ne bi trebalo biti u (pre)velikom broju, a u Zagrebu tijekom dana postoji opasnost od kiše. I to je još samo jedan dokaz koliko Grad Zagreb treba novi stadion...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"