Obavijesti

Sport

Komentari 116

Dinamovci, koga biste vi htjeli vidjeti na vrućoj klupi modrih?

Dinamovci, koga biste vi htjeli vidjeti na vrućoj klupi modrih?
1

Nikola Jurčević, Goran Tomić, Ante Čačić, Igor Jovičević, Igor Pamić... Svi oni spominju se, neki više, neki manje, kao mogući nasljednici Marija Cvitanovića na klupi Dinama...

VIDEO

Čast i obraz su mi na prvom mjestu, neću ih dati ni za što. Moja moralna obaveza je odstupiti, rekao je Mario Cvitanović i nakon nepunih osam mjeseci napustio klupu Dinama.

Presudio mu je niz loših rezultata i još lošijih igara u domaćem prvenstvu i dojma smo da bi ionako dobio otkaz da ga sam nije odlučio ponuditi nakon poraza od Lokomotive. Već nakon Rijeke najavili smo njegov skori odlazak s klupe i otkrili da se kao njegovi nasljednici najozbiljnije spominju Nikola Jurčević i Igor Jovičević, a sada su u igri još neka imena poput Sedloskog, Pamića, Čačića, Tomića... No krenimo redom.

Nikola Jurčević odlično kotira u maksimirskim hodnicima, slobodan je nakon otkaza Slavenu Biliću kojem je bio pomoćnik u West Hamu i njegov dolazak mogao bi puno toga promijeniti u Dinamovoj svlačionici. Jurčević je već radio u Dinamu prije 15 godina, a od tada je skupio veliko iskustvo i 'modrima' bi donio sjajne stvari, a i za sebe bi napravio odličnu stvar kad bi reaktivirao svoju karijeru samostalnog trenera.

 

Rekli smo, Jurčević je nakon poraza od Rijeke imao jaku podršku uprave, no štošta se promijenilo kad je svoj stav izrekao savjetnik Zdravko Mamić. Za njega je, naime, favorit Ante Čačić. Slobodan je od odlaska s klupe reprezentacije, odlično pozna situaciju u Dinamu i ne bi mu trebalo puno da posloži svlačionicu.

Kao kandidat se ovih dana spominjao i Igor Jovičević, trener druge momčadi Dinama, koji radi odlične stvari. No, pitanje jesu li u Dinamu spremni na potez koji se zadnji put pokazao kao promašaj. Podsjetimo, istim je putem prošao i Mario Cvitanović.

Igor Pamić je uvijek pri vrhu želja Dinamovih navijača, trenutačno radi u Hrvatskom dragovoljcu, a njegove se kvalitete jako dobro znaju. Pamić je frajer, trener koji bi bez problema razdrmao svlačionicu i vjerojatno se šok terapijom prošetao kroz nastavak prvenstva.

Goce Sedloski bivši je igrač Dinama, čovjek koji voli ovaj klub, ali i trener koji se spominjao kao mogući nasljednik Cice Kranjčara. Njegovo ime spominje se i sada u nekim razgovorima, trener je Rige, no da se Dinamo javi Goce bi došao vjerojatno i pješke.

Valja među kandidatima spomenuti svakako i Gorana Tomića, čovjeka koji je i smijenio Cvitanovića i stručnjaka koji s Lokomotivom radi sjajan posao. Uostalom, pa postao je prvi trener u povijesti Lokomotive koji je pobijedio Dinamo. Ako to nije dovoljna preporuka, ne znamo što jest. A i tu je, Dinamu pred nosom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...